( (
      Mehmet Ali KULAT
Köşe Yazarı
Mehmet Ali KULAT
 

YENİ DALGA

YENI DALGA Yeni dalga değişim rüzgarı Ak Parti de özellikle FETÖ intisakı, Akçalı konular,  uyumsuzluk ve ahlaki zaaf temelli bir restorasyon hareketidir. Ve arkası gelecektir. Haklarında toplumsal negatif algı oluşmuş siyasetçi bu olumsuz algıyı siyaset müessesinin içindeyken hele iktidardaki bir siyasi parti içindeyken çözemez.   Cumhurbaşkanı Ak Parti Genel Başkanı olduğu andan itibaren evladı mesabesinde değer ve anlam yüklediği Ak Parti nin kızdırdığı, kırdığı, üzdüğü tabanını yeniden kazanma hamlesi başlattı.  Kamuoyu Araştırmalarında daha önce herhangi bir secimde Ak Parti ye oy vermişken şimdi niçin vermiyorsunuz? Sorusuna verilen cevaplar siyasi muhataplarına ISTIFA / YOLA DEVAM şeklinde yansıyor..  Bu rüzgar zannedilmesin ki il başkanları ve belediye başkanları ile sınırlı olacak... Bu fırtınadan aynı nedenlerle muhalefet de kaçınılmaz olarak etkilenecektir. Ama asıl fırtına Milletvekillerine sıra gelince kopacaktır.  Bu arada aracılarla bazı yeni partilerle temasa geçen vekiller gizli işleri Reis sevmez bilesiniz yüreğiniz yetiyorsa bizim gibi herkesle mertçe görüşün. Gizli kapaklı diyaloglar kurup sonra mertçe görüsenlere kanaatini de medya önünde  paylaşımlara mobbing uygulama terbiyesizligini de Reis biliyor ve izliyor. NOKTA
Ekleme Tarihi: 09 Kasım 2017 - Perşembe
      Mehmet Ali KULAT

YENİ DALGA


YENI DALGA


Yeni dalga değişim rüzgarı Ak Parti de özellikle FETÖ intisakı, Akçalı konular,  uyumsuzluk ve ahlaki zaaf temelli bir restorasyon hareketidir. Ve arkası gelecektir.

Haklarında toplumsal negatif algı oluşmuş siyasetçi bu olumsuz algıyı siyaset müessesinin içindeyken hele iktidardaki bir siyasi parti içindeyken çözemez. 

 Cumhurbaşkanı Ak Parti Genel Başkanı olduğu andan itibaren evladı mesabesinde değer ve anlam yüklediği Ak Parti nin kızdırdığı, kırdığı, üzdüğü tabanını yeniden kazanma hamlesi başlattı. 

Kamuoyu Araştırmalarında daha önce herhangi bir secimde Ak Parti ye oy vermişken şimdi niçin vermiyorsunuz? Sorusuna verilen cevaplar siyasi muhataplarına ISTIFA / YOLA DEVAM şeklinde yansıyor.. 

Bu rüzgar zannedilmesin ki il başkanları ve belediye başkanları ile sınırlı olacak... Bu fırtınadan aynı nedenlerle muhalefet de kaçınılmaz olarak etkilenecektir. Ama asıl fırtına Milletvekillerine sıra gelince kopacaktır.

 Bu arada aracılarla bazı yeni partilerle temasa geçen vekiller gizli işleri Reis sevmez bilesiniz yüreğiniz yetiyorsa bizim gibi herkesle mertçe görüşün. Gizli kapaklı diyaloglar kurup sonra mertçe görüsenlere kanaatini de medya önünde  paylaşımlara mobbing uygulama terbiyesizligini de Reis biliyor ve izliyor. NOKTA

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (