( (
      Mehmet Ali KULAT
Köşe Yazarı
Mehmet Ali KULAT
 

Seçim Analizi

İktidar ortağı Ak Parti ve MHP nin DEPREM BÖLGESİ hezimeti (kazandığı yerlerde bile büyük oy kaybı) Genel Seçimlerde ertelenen tepkinin yerel seçim ile birlikte dışa vurumudur.    Deprem bölgesinde tüm sorunları hızla / eksiksiz / harika şekilde çözdük diyenlere; bizim yaşadığımız sorunlar halen ulu orta duruyor. Konu hiçte TV lerde anlattığınız gibi değil şeklinde ifade edilmiştir.   Bu sorunları / deprem bölgesindeki mağduriyetleri anlatanlari muhalif, Parti karşıtı ya da başka çirkin ifadelerle suçlayan sorunların asla konuşulmasını istemeyenler milletten gerekli cevabı almıştır. Bu sarı kart değil KIPKIRMIZI arttır.  Tencerenin goturemeyecegi hukumet yoktur diyen Demirel'i millet bir kere daha onaylanmıştır.   Bunun yanında İsrail'e giden ticari gemilere dur diyemeyen siyaset manevi bir tokat yemiştir.    Bu noktada seçimi kazananlara da deprem bölgesindeki agir problemlerle ciddi bir vicdani sorumluluk misyonu yüklenmiştir. Önümüzdeki günlerde daha sakin zihinle bu konuları daha çok değerlendireceğiz.
Ekleme Tarihi: 01 Nisan 2024 - Pazartesi
      Mehmet Ali KULAT

Seçim Analizi

İktidar ortağı Ak Parti ve MHP nin DEPREM BÖLGESİ hezimeti (kazandığı yerlerde bile büyük oy kaybı) Genel Seçimlerde ertelenen tepkinin yerel seçim ile birlikte dışa vurumudur.
 
 Deprem bölgesinde tüm sorunları hızla / eksiksiz / harika şekilde çözdük diyenlere; bizim yaşadığımız sorunlar halen ulu orta duruyor. Konu hiçte TV lerde anlattığınız gibi değil şeklinde ifade edilmiştir.
 
Bu sorunları / deprem bölgesindeki mağduriyetleri anlatanlari muhalif, Parti karşıtı ya da başka çirkin ifadelerle suçlayan sorunların asla konuşulmasını istemeyenler milletten gerekli cevabı almıştır. Bu sarı kart değil KIPKIRMIZI arttır. 
Tencerenin goturemeyecegi hukumet yoktur diyen Demirel'i millet bir kere daha onaylanmıştır.
 
Bunun yanında İsrail'e giden ticari gemilere dur diyemeyen siyaset manevi bir tokat yemiştir. 
 
Bu noktada seçimi kazananlara da deprem bölgesindeki agir problemlerle ciddi bir vicdani sorumluluk misyonu yüklenmiştir. Önümüzdeki günlerde daha sakin zihinle bu konuları daha çok değerlendireceğiz.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (