( (
      Mehmet Ali KULAT
Köşe Yazarı
Mehmet Ali KULAT
 

Secim Sonuçları...

Secim Sonuçları...   24 Haziran Seçimleri "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" nin pratik karşılık bulduğu ülkemiz tarihinde en önemli kırılma anlarından biridir. 24 Haziran Milletimizi terörle, ekonomi ile, uluslararası entrikalarla köşeye sıkıştırmak, diz çöktürmek isteyenlere milletin ferasetiyle cevap vermesidir. 24 Haziran ümmetin  mazlum ve mağdurlarının kabul edilen duasıdır. Bu seçimin kazananı; ümmettir, millettir, mazlumlardir, ülkemizdeki her etnisitenin, her mezhep ve meşrebin birlikte yaşama iradesidir. Ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan bu seçimin galibidir... Ak Partiye ise kendini muhasebe fırsatı doğmuştur. Muharrem İnce de seçimin galibidir. Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybederken sola yeni umut olmuştur. CHP Genel Başkanı ya da İstanbul Belediye Başkanı adayı olacaktır. 24 Haziranın mağlubu Meral AKŞENER dır, Temel KARAMOLLAOĞLU dur... Özellikle tabanının talebinin zıttına milletin değerlerine aykırı konum belirleyen Saadet Partisi siyaseten silinmiştir. IYI PARTI efsanesi bitmiştir. MHP Ak Partiden oy alarak gücünü korumuştur. Türkiye yeni dönemde TBMM de MHP ile koalisyon benzeri bir süreç işletecek. Yönetim ve yürütme Recep Tayyip ERDOĞAN ın inisiyatifinde olacaktır. Çok büyük yapısal değişim olacaktır. Ak Parti yönetimi de kendi kendini sigaya çekecektir. Ak Parti Eylül ayında yapılacak büyük kongreye hazırlanacaktır.  Yerel seçimlere yönelecektir. Bu seçim sürecinde kendilerine güç vehmedilen FETÖCÜLERİN ÜLKEDE OY ANLAMINDA hiç bir kıymetinin olmadığı ortaya cıkmış bunların etkisine inanalar şapa oturmuştur. Millet feraseti yerli ve yabancı entrikacilari ters köşe yapmıştır. Anadolu kendine düşeni yapmıştır.   
Ekleme Tarihi: 25 Haziran 2018 - Pazartesi
      Mehmet Ali KULAT

Secim Sonuçları...

Secim Sonuçları...


 


24 Haziran Seçimleri "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" nin pratik karşılık bulduğu ülkemiz tarihinde en önemli kırılma anlarından biridir. 24 Haziran Milletimizi terörle, ekonomi ile, uluslararası entrikalarla köşeye sıkıştırmak, diz çöktürmek isteyenlere milletin ferasetiyle cevap vermesidir. 24 Haziran ümmetin  mazlum ve mağdurlarının kabul edilen duasıdır.


Bu seçimin kazananı; ümmettir, millettir, mazlumlardir, ülkemizdeki her etnisitenin, her mezhep ve meşrebin birlikte yaşama iradesidir.


Ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan bu seçimin galibidir... Ak Partiye ise kendini muhasebe fırsatı doğmuştur.


Muharrem İnce de seçimin galibidir. Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybederken sola yeni umut olmuştur. CHP Genel Başkanı ya da İstanbul Belediye Başkanı adayı olacaktır.


24 Haziranın mağlubu Meral AKŞENER dır, Temel KARAMOLLAOĞLU dur... Özellikle tabanının talebinin zıttına milletin değerlerine aykırı konum belirleyen Saadet Partisi siyaseten silinmiştir. IYI PARTI efsanesi bitmiştir. MHP Ak Partiden oy alarak gücünü korumuştur.


Türkiye yeni dönemde TBMM de MHP ile koalisyon benzeri bir süreç işletecek. Yönetim ve yürütme Recep Tayyip ERDOĞAN ın inisiyatifinde olacaktır. Çok büyük yapısal değişim olacaktır. Ak Parti yönetimi de kendi kendini sigaya çekecektir.


Ak Parti Eylül ayında yapılacak büyük kongreye hazırlanacaktır.  Yerel seçimlere yönelecektir.


Bu seçim sürecinde kendilerine güç vehmedilen FETÖCÜLERİN ÜLKEDE OY ANLAMINDA hiç bir kıymetinin olmadığı ortaya cıkmış bunların etkisine inanalar şapa oturmuştur. Millet feraseti yerli ve yabancı entrikacilari ters köşe yapmıştır. Anadolu kendine düşeni yapmıştır. 


 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (