( (
                        Bekir KARAKUŞ
Köşe Yazarı
Bekir KARAKUŞ
 

6 Milyon Nerede?

Merkez Bankasının 128 Milyon Dolarına cevap ararken geçtiğimiz akşam Kanal 42 de yayınlanan Sümenaltı programında Konya Lokantacılar Odası Başkanı Sayın Ali Osman Karamercan’ın ortaya attığı Konya Valiliği tarafından Esnaflara destek için Konya Büyükşehir Belediyesine aktarıldığı iddia edilen 6 Milyon liranın Lokantacı esnafına verilmediği iddiası ve bunun sosyal medya aracılığı ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay’a sorulmasının ardından gelen cevap ise sorunun daha da büyük olduğunu ortaya çıkardı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise pandemi destekleri’nin 150 Milyon olduğunu söylemiş.  Sayın Altay’ın paylaşımına bakınca Özrü kabahatinden daha büyük görünüyor. Şimdi bu paylaşımın ardından biz de kendisine şu soruları sormak istiyoruz: 1- Valilikten size esnafa destek vermeniz için para verildi mi?  2- Siz Valilikten para aldıysanız, bu ne kadar yasal? 3- Siz bu 6 milyonu nereye harcadınız? 4- Valilik bu parayı neden Fakir Fukara Fonu aracılığı ile dağıtmadı da siz dağıtıyorsunuz? 5- Esnafa sağladığınızı iddia ettiğiniz 150 milyon desteği esnaf temsilcisi almadıklarını iddia ettiğine göre bu 150 milyonla kimlere destek verdiniz? 6- Mevlana Meydanında esnaf tarafından yakılan masa-sandalyeler, Esnafın aldığı desteğin bir memnuniyet ifadesi miydi? 7- Selçuklu’da Vatandaş ekmek teknesi üç tekerleklisini sizden aldığı desteğe sevindiği ve size memnuniyetini göstermek için mi yaktı? 8- Valilikten Konya Büyükşehir Belediyesine aktarıldığı iddia edilen 6 milyon nerede?
Ekleme Tarihi: 19 Nisan 2021 - Pazartesi
                        Bekir KARAKUŞ

6 Milyon Nerede?

Merkez Bankasının 128 Milyon Dolarına cevap ararken geçtiğimiz akşam Kanal 42 de yayınlanan Sümenaltı programında Konya Lokantacılar Odası Başkanı Sayın Ali Osman Karamercan’ın ortaya attığı Konya Valiliği tarafından Esnaflara destek için Konya Büyükşehir Belediyesine aktarıldığı iddia edilen 6 Milyon liranın Lokantacı esnafına verilmediği iddiası ve bunun sosyal medya aracılığı ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay’a sorulmasının ardından gelen cevap ise sorunun daha da büyük olduğunu ortaya çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise pandemi destekleri’nin 150 Milyon olduğunu söylemiş. 

Sayın Altay’ın paylaşımına bakınca Özrü kabahatinden daha büyük görünüyor.

Şimdi bu paylaşımın ardından biz de kendisine şu soruları sormak istiyoruz:

1- Valilikten size esnafa destek vermeniz için para verildi mi? 

2- Siz Valilikten para aldıysanız, bu ne kadar yasal?

3- Siz bu 6 milyonu nereye harcadınız?

4- Valilik bu parayı neden Fakir Fukara Fonu aracılığı ile dağıtmadı da siz dağıtıyorsunuz?

5- Esnafa sağladığınızı iddia ettiğiniz 150 milyon desteği esnaf temsilcisi almadıklarını iddia ettiğine göre bu 150 milyonla kimlere destek verdiniz?

6- Mevlana Meydanında esnaf tarafından yakılan masa-sandalyeler, Esnafın aldığı desteğin bir memnuniyet ifadesi miydi?

7- Selçuklu’da Vatandaş ekmek teknesi üç tekerleklisini sizden aldığı desteğe sevindiği ve size memnuniyetini göstermek için mi yaktı?

8- Valilikten Konya Büyükşehir Belediyesine aktarıldığı iddia edilen 6 milyon nerede?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (