( (

AK Parti'de Eleştirmek Yasak... Ordu İl Başkanı Listeleri Eleştirmişti, Görevden Alındı!

Siyaset 11.04.2023 - 13:18, Güncelleme: 11.04.2023 - 18:51
 

AK Parti'de Eleştirmek Yasak... Ordu İl Başkanı Listeleri Eleştirmişti, Görevden Alındı!

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, partinin Teşkilat Başkanlığı tarafından görevden alındı. Başkanlık, göreve Selman Altaş'ın atandığını açıkladı.
ANKARA (İGFA) - AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 28. Döneme ilişkin aday listelerinin açıklanması sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti. Tomakin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, “Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor” diyerek çağrıda bulunmuş ve paylaşımlarında Erdoğan'ı da etiketlemişti.               Halit TOMAKİN   @halittomakin     Yüzyılın seçimine yaklaşık bir ay kaldı. Aday listelerimiz Genel Merkez tarafından ilan edildi ancak İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluğu üzerinde taşıyan birisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor. @RTErdogan     ÖÖ 12:54 · 11 Nis 2023 · 1,3 Mn Görüntülenme Tomakin, “Ordu halkı, aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor” diyerek milletvekili aday listesini eleştirmiş, seçim akşamı yaşanabilecek riskleri “üstlenmek istemediğini” ifade ederek, Erdoğan’ın kendilerini duymasını aksi takdirde 'istifanın eşiğinde' olduğunu belirtmişti. AK Parti Teşkilat Başkanlığı yaptığı paylaşımda, Ordu İl Başkanı'nın görevden alınarak yerine Selman Altaş'ın atandığını duyurdu.                 AK Parti Teşkilat Başkanlığı   @AKGMTeskilat     Ordu İl Başkanı görevden alınarak yerine Sn. Selman Altaş atanmıştır. Yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz.     ÖS 12:51 · 11 Nis 2023 · 63,2 B Görüntülenme    
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, partinin Teşkilat Başkanlığı tarafından görevden alındı. Başkanlık, göreve Selman Altaş'ın atandığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 28. Döneme ilişkin aday listelerinin açıklanması sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti.

Tomakin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, “Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor” diyerek çağrıda bulunmuş ve paylaşımlarında Erdoğan'ı da etiketlemişti.

 

 
 
 
 
 
 
 
Yüzyılın seçimine yaklaşık bir ay kaldı. Aday listelerimiz Genel Merkez tarafından ilan edildi ancak İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluğu üzerinde taşıyan birisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor.
 
 
·
1,3 Mn
Görüntülenme

Tomakin, “Ordu halkı, aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor” diyerek milletvekili aday listesini eleştirmiş, seçim akşamı yaşanabilecek riskleri “üstlenmek istemediğini” ifade ederek, Erdoğan’ın kendilerini duymasını aksi takdirde 'istifanın eşiğinde' olduğunu belirtmişti.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı yaptığı paylaşımda, Ordu İl Başkanı'nın görevden alınarak yerine Selman Altaş'ın atandığını duyurdu.

 

 
Ordu İl Başkanı görevden alınarak yerine Sn. Selman Altaş atanmıştır. Yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz.
 
 
·
63,2 B
Görüntülenme
 
 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (