( (

Konya'da Ahilik geleneği yaşatıldı

Gündem 14.09.2024 - 17:09, Güncelleme: 16.09.2024 - 15:20
 

Konya'da Ahilik geleneği yaşatıldı

Konya'da lastikçi esnafı Ahilik geleneğini sürdürüyor
Ahilik geleneğine göre yeni doğan çocuklar için lokum ikram edilmesini, Konya'da Lastikçi esnafı Hasan Törön yeni  dogan Torunları icin  lokum ikram ederek devam ettirdi.     Dellal Kemal oğlu adem beyin esnafları daveti ile başlayan gelenek, Hasan Törön'ün yeni doğan torunları için esnaf ve komşularına lokum ikramı ile gerçekleşti   İpekyolu medya ailesi olarak biz de minik yeğenlerimize sağlıklı uzun ömür dilerken, Hasan Törön Bey'e de bu geleneği yaşattığı için şükranlarımızı sunarız.   
Konya'da lastikçi esnafı Ahilik geleneğini sürdürüyor
Ahilik geleneğine göre yeni doğan çocuklar için lokum ikram edilmesini, Konya'da Lastikçi esnafı Hasan Törön yeni  dogan Torunları icin  lokum ikram ederek devam ettirdi. 
 
 Dellal Kemal oğlu adem beyin esnafları daveti ile başlayan gelenek, Hasan Törön'ün yeni doğan torunları için esnaf ve komşularına lokum ikramı ile gerçekleşti
 
İpekyolu medya ailesi olarak biz de minik yeğenlerimize sağlıklı uzun ömür dilerken, Hasan Törön Bey'e de bu geleneği yaşattığı için şükranlarımızı sunarız. 

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (