( (
Filiz ERYAŞAR
Köşe Yazarı
Filiz ERYAŞAR
 

SAHİ BUNLAR NASIL MODEL YA ..!!

SAHİ BUNLAR NASIL MODEL YA ..!!Hic kimse bu durumun vehametini daha kanıksayamiyor, herkes bir paralel meridyen sinus kosinus tutturmus gidiyor. Her mulalif paralel ci diye etiketleniyor, kalemşör satılık medyalarında Bazı akp liler vicdan yapmiyor degil. Huseyin Çelik ve Bulent Arınç gibi... Onlarda hemen hain ediliverdiler. Ve oyle bir algı operasyonu yaptılar ki şu an bir kurtuluş savası sürüp gidiyor, bunlarda osmanlıyı kuracaklar zaten cıa nin denetiminde vahhabi suudilerin öncülüğünde islam ordusunu kurdular!!!!??? degilmi eee kılıç kalkan ekibide hazırsa padisahu devletlu saray sahibinin de önderliğinde buyurun ortadoğuya... Mhp de destek vermiş sınır otesi operasyona bozacının şahidi şiracı. Twitter da özellikle direniş ertuğrul dizisinin de gazi ile bazı aktroll abiler osmanlı sınırlarını çizdiler sarhoş olmadıkları halde. Biz realiteye bakacağız ve arzı mevudu büyük fotoğrafa bakıp göreceğiz, Zaten siz kendi gerzekliğinizde boğulabilirsiniz sakincası yok. Patlayan bombalar baskanlık yoluna doşenen taşlar. Ne demek istedigimi havuz medyasını takip ederek anlayabilrsiniz. Bizden önce ekmek kuyruğunda bekliyordu ülke, diyerek iktidar olanlar morg kuyrukları oluşturmakta beis görmuyor. lütfen biraz onurlu olun ve istifa edin bari bu şekil bir iyiliğiniz dokunsun memlekete japon şerefini ve harakiriyi örnek alabilirsiniz.
Ekleme Tarihi: 16 Mart 2016 - Çarşamba
Filiz ERYAŞAR

SAHİ BUNLAR NASIL MODEL YA ..!!

SAHİ BUNLAR NASIL MODEL YA ..!!

Hic kimse bu durumun vehametini daha kanıksayamiyor, herkes bir paralel meridyen sinus kosinus tutturmus gidiyor.


Her mulalif paralel ci diye etiketleniyor, kalemşör satılık medyalarında Bazı akp liler vicdan yapmiyor degil. Huseyin Çelik ve Bulent Arınç gibi...


Onlarda hemen hain ediliverdiler. Ve oyle bir algı operasyonu yaptılar ki şu an bir kurtuluş savası sürüp gidiyor, bunlarda osmanlıyı kuracaklar zaten cıa nin denetiminde vahhabi suudilerin öncülüğünde islam ordusunu kurdular!!!!??? degilmi eee kılıç kalkan ekibide hazırsa padisahu devletlu saray sahibinin de önderliğinde buyurun ortadoğuya... Mhp de destek vermiş sınır otesi operasyona bozacının şahidi şiracı.


Twitter da özellikle direniş ertuğrul dizisinin de gazi ile bazı aktroll abiler osmanlı sınırlarını çizdiler sarhoş olmadıkları halde.


Biz realiteye bakacağız ve arzı mevudu büyük fotoğrafa bakıp göreceğiz, Zaten siz kendi gerzekliğinizde boğulabilirsiniz sakincası yok. Patlayan bombalar baskanlık yoluna doşenen taşlar.


Ne demek istedigimi havuz medyasını takip ederek anlayabilrsiniz. Bizden önce ekmek kuyruğunda bekliyordu ülke, diyerek iktidar olanlar morg kuyrukları oluşturmakta beis görmuyor. lütfen biraz onurlu olun ve istifa edin bari bu şekil bir iyiliğiniz dokunsun memlekete japon şerefini ve harakiriyi örnek alabilirsiniz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (