( (

Yelda Başaran'ın Serdar Ortaç'ın Annesine Tam Destek

Magazin (Haber Merkezi) - | 29.06.2024 - 18:28, Güncelleme: 29.06.2024 - 18:28
 

Yelda Başaran'ın Serdar Ortaç'ın Annesine Tam Destek

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar ORTAÇ’IN annesinden sonra Serdar Ortacın Psikoterapisti Uzman psikolog ve Psikoterapist Yelda Başaran da konuştu.
Serdar Ortaç’ın 20 yıllık yakın dostu ve Ortaç’ın zor günlerinde yanında olan Uzman Psikolog ve psikoterapist Yelda Başaran bana şu an herkes Serdar Ortaç’ı soruyor.   Serdar şuan hayatında hiç olmadığı kadar ruhen denge de ! Bir ara yaptığı açıklamalarla yanlış anlaşıldı! Buna da sebep Serdarın aslında alkol hiç sevmemesine rağmen belki ağrılarım geçer diyerek ilaçlarının dozunu kaçırması ve alkol kullanması sebep oldu.  Biz Serdarın annesi Nesrin teyzeyle Serdarın bu sürecinde hep yanındaydık. Ve tabi ki bizimde uyarılarımız oldu. Serdar bana ve annesine verdiği sözü tuttu. Buna Kimse inanmadı ama ‘’Biz başaracağını biliyorduk’’. Çünkü Serdar verdiği sözü tutar. Serdar boş ve Çok konuşan insanı sevmez .Herkesin sözünü de kolay kolay dinlemez. Ama beni ve annesini dinliyor. Ben de serdarın annesi Nesrin teyze gibi serdarın şu an evlilik ve çocuk işerinden daha çok sağlığına ve işlerine odaklanmasından yanayım.  Çünkü Serdarın en büyük antidepresanı sahnesi ve şarkıları ! O sevenlerinin alkışlarıyla huzuru ve mutluluğu hisseden tamamen iş odaklı biri. Yani Serdar öyle sanıldığı gibi  ‘’Aşk kolik değil aslında iş kolik’’ bir sanatçı. Eğer serdar şu an evlenmiyorsa çocuk istemiyor ve ilişki yaşamıyorsa bunun en büyük sebebi karşısına çıkacak kişinin üzmek istememesi. Çünkü şu an onun tek derdi eski sağlığına kavuşmak ve güzel işlere imza atmak. Bana göre ‘’Hayat bir sanat Serdar ORTAÇ da bir hayat sanatçısı’’!. Ben Serdarın her zaman arkasındayım ve olmaya da devam edeceğim. Yakında sürpriz projelere imza atarak Serdar sizi şaşırtacak dedi. 
Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar ORTAÇ’IN annesinden sonra Serdar Ortacın Psikoterapisti Uzman psikolog ve Psikoterapist Yelda Başaran da konuştu.
Serdar Ortaç’ın 20 yıllık yakın dostu ve Ortaç’ın zor günlerinde yanında olan Uzman Psikolog ve psikoterapist Yelda Başaran bana şu an herkes Serdar Ortaç’ı soruyor. 
 Serdar şuan hayatında hiç olmadığı kadar ruhen denge de ! Bir ara yaptığı açıklamalarla yanlış anlaşıldı! Buna da sebep Serdarın aslında alkol hiç sevmemesine rağmen belki ağrılarım geçer diyerek ilaçlarının dozunu kaçırması ve alkol kullanması sebep oldu. 
Biz Serdarın annesi Nesrin teyzeyle Serdarın bu sürecinde hep yanındaydık. Ve tabi ki bizimde uyarılarımız oldu. Serdar bana ve annesine verdiği sözü tuttu. Buna Kimse inanmadı ama ‘’Biz başaracağını biliyorduk’’. Çünkü Serdar verdiği sözü tutar. Serdar boş ve Çok konuşan insanı sevmez .Herkesin sözünü de kolay kolay dinlemez. Ama beni ve annesini dinliyor. Ben de serdarın annesi Nesrin teyze gibi serdarın şu an evlilik ve çocuk işerinden daha çok sağlığına ve işlerine odaklanmasından yanayım. 
Çünkü Serdarın en büyük antidepresanı sahnesi ve şarkıları ! O sevenlerinin alkışlarıyla huzuru ve mutluluğu hisseden tamamen iş odaklı biri. Yani Serdar öyle sanıldığı gibi 
‘’Aşk kolik değil aslında iş kolik’’ bir sanatçı. Eğer serdar şu an evlenmiyorsa çocuk istemiyor ve ilişki yaşamıyorsa bunun en büyük sebebi karşısına çıkacak kişinin üzmek istememesi. Çünkü şu an onun tek derdi eski sağlığına kavuşmak ve güzel işlere imza atmak. Bana göre ‘’Hayat bir sanat Serdar ORTAÇ da bir hayat sanatçısı’’!.
Ben Serdarın her zaman arkasındayım ve olmaya da devam edeceğim. Yakında sürpriz projelere imza atarak Serdar sizi şaşırtacak dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (