( (

Yerli ve milli üç ürünüyle görücüye çıkıyor

20.10.2024 - 13:30, Güncelleme: 20.10.2024 - 13:30
 

Yerli ve milli üç ürünüyle görücüye çıkıyor

SARSILMAZ, Türk savunma sanayiinde bir ilke daha imza atıyor. SAHA EXPO’da yerli ve milli üç ürünüyle ilk kez görücüye çıkıyor.İSTANBUL (İGFA) - Savunma sanayisinin lider markası SARSILMAZ, 22-26 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda mühendislik harikası ürünleriyle sahne alacak. Tabancalar, piyade tüfekleri, makineli tüfekler, uzaktan komutalı silah kuleleri, silahlı robot ve silah sistemlerinden oluşan geniş ürün yelpazesiyle SAHA EXPO’daki yerini alacak olan SARSILMAZ, savunma sanayinde Türk mühendislik ve üretim gücünün geldiği aşamayı da gözler önüne serecek Bu yıl SAHA EXPO’da üç yeni ürünüyle dikkat çekecek SARSILMAZ, yerli ve milli mühendislik harikası olan Türkiye'nin ilk insansız silahlı robotu, teknolojideki değişime paralel olarak yüzde 100 Türk mühendisler tarafından geliştirilen yeni özellikleriyle gelecek stratejisi olan otonom silah sistemlerine odaklanma hedefinin göstergesi olarak ziyaretçilerin karşısına çıkacak. SARSILMAZ’ın 150 yılı aşan mühendislik deneyimi ile modern tasarımlı yeni tabanca serisini de meraklılarının ilgisine sunacak.

SARSILMAZ, Türk savunma sanayiinde bir ilke daha imza atıyor. SAHA EXPO’da yerli ve milli üç ürünüyle ilk kez görücüye çıkıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Savunma sanayisinin lider markası SARSILMAZ, 22-26 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda mühendislik harikası ürünleriyle sahne alacak.

Tabancalar, piyade tüfekleri, makineli tüfekler, uzaktan komutalı silah kuleleri, silahlı robot ve silah sistemlerinden oluşan geniş ürün yelpazesiyle SAHA EXPO’daki yerini alacak olan SARSILMAZ, savunma sanayinde Türk mühendislik ve üretim gücünün geldiği aşamayı da gözler önüne serecek

Bu yıl SAHA EXPO’da üç yeni ürünüyle dikkat çekecek SARSILMAZ, yerli ve milli mühendislik harikası olan Türkiye'nin ilk insansız silahlı robotu, teknolojideki değişime paralel olarak yüzde 100 Türk mühendisler tarafından geliştirilen yeni özellikleriyle gelecek stratejisi olan otonom silah sistemlerine odaklanma hedefinin göstergesi olarak ziyaretçilerin karşısına çıkacak. SARSILMAZ’ın 150 yılı aşan mühendislik deneyimi ile modern tasarımlı yeni tabanca serisini de meraklılarının ilgisine sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (