( (

Özel Gereksinimli Bireylere Motivasyon Programı

09.08.2024 - 12:42, Güncelleme: 09.08.2024 - 12:42
 

Özel Gereksinimli Bireylere Motivasyon Programı

Keçiören Belediyesi, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak, ihtiyaçlarına çözüm odaklı yaklaşmak ve karşılaştıkları sorunları çözmek amacıyla desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçedeki Anafartalar Konağı’nda özel gereksinimli çocuklar ve ailelerine yönelik motivasyon programı düzenlendi. Çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlenen özel bireyler ve aileleri, moral bulup keyifli vakit geçirdi. Gönüllerince eğlendiler Gerçekleştirilen etkinlikte çocukların hayal güçlerini geliştirmeye yönelik masallar anlatıldı. Müzik eşliğinde eğlenen özel gereksinimli çocuklar için, el becerilerinin gelişimine katkı sağlayacak etkinlikler yapıldı. Çikolata atölyesinde kendi elleriyle çikolata hazırlayan çocuklar mini konser eşliğinde gönüllerince eğlendi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Keçiören Belediyesi, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak, ihtiyaçlarına çözüm odaklı yaklaşmak ve karşılaştıkları sorunları çözmek amacıyla desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda ilçedeki Anafartalar Konağı’nda özel gereksinimli çocuklar ve ailelerine yönelik motivasyon programı düzenlendi. Çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlenen özel bireyler ve aileleri, moral bulup keyifli vakit geçirdi.

Gönüllerince eğlendiler

Gerçekleştirilen etkinlikte çocukların hayal güçlerini geliştirmeye yönelik masallar anlatıldı. Müzik eşliğinde eğlenen özel gereksinimli çocuklar için, el becerilerinin gelişimine katkı sağlayacak etkinlikler yapıldı. Çikolata atölyesinde kendi elleriyle çikolata hazırlayan çocuklar mini konser eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (