( (

Misafirler Barış Manço ve Cem Karaca Şarkılarıyla Geçmişe Yolculuğa Çıktı

Kültür Sanat (Haber Merkezi) - | 09.07.2024 - 12:46, Güncelleme: 09.07.2024 - 12:46
 

Misafirler Barış Manço ve Cem Karaca Şarkılarıyla Geçmişe Yolculuğa Çıktı

Akşehir Belediyesi'nin 65.Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda sanatçı Göksel Doğançay, Cem Karaca ve Barış Manço şarkılarıyla meydanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı seslendirdiği şarkılarla konsere katılan misafirlerin hatıralarını yeniden canlandırdı.
Anadolu Rock müziğinin efsane isimlerinden iki büyük usta Barış Manço ve Cem Karaca’yı anarak şarkılarını seslendiren sanatçı Göksel Doğançay müzik severleri geçmişe götürdü. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde Doğançay, sahnedeki muhteşem ışık şovu eşliğinde şarkıları seslendirdi. Her şarkıda konseri izleyenleri geçmişe götüren Doğançay, performansı ile de dakikalarca alkışlandı. BAŞKAN KÖKSAL’IN SESİNDEN “İNANIN ÇOCUKLAR” Konserde konuşan Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal, Akşehirlilere “Gözümüzün nuru kıymetli Akşehir, harikasınız.” sözleriyle hitap etti. Sözlerine devam eden Başkan Köksal, “Akşehir yine yeniden tarihi bir şenliği yaşıyor. Bu memlekette bu enerji, bu potansiyel hep vardı, Bunun patlaması için beni göreve çağırdınız, bu kutsal görevi aldım. Bundan sonra Akşehir’in başı hiçbir zaman öne eğilmeyecek. Akşehir artık ayağı kalkmıştır. Akşehir artık hep ileriye gidecektir. Şenliğiniz kutlu olsun, ağızlarınız yuvalarınız tatlı olsun.” dedi. Konuşmasının ardından Başkan Köksal, ses sanatçısı Doğançay, çocuklar ve yüzlerce Akşehirli tek bir ağızdan “İnanın Çocuklar” şarkısını seslendirdi. CEM KARACA’NIN VOKALİSTİ AKŞEHİR’DE Cem Karaca, Barış Manço şarkıları ile özdeşleşmiş ve Aşık Veysel'e Pir Sultan'a Dadaloğlu'na gönül vermiş Anadolu Rock sanatçısı Göksel Doğançay, müzik hayatına Cem Karaca'nın vokalisti olarak başlamıştır. Ustalarından aldığı ilhamla  Anadolu Rock Müziğinin ruhunu genç nesillere aktarmak, usta isimlerin genç gönüllerde yer bulmasını sağlamak için, il il, ilçe ilçe sanatseverlerle buluşmayı sürdürüyor.
Akşehir Belediyesi'nin 65.Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda sanatçı Göksel Doğançay, Cem Karaca ve Barış Manço şarkılarıyla meydanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı seslendirdiği şarkılarla konsere katılan misafirlerin hatıralarını yeniden canlandırdı.

Anadolu Rock müziğinin efsane isimlerinden iki büyük usta Barış Manço ve Cem Karaca’yı anarak şarkılarını seslendiren sanatçı Göksel Doğançay müzik severleri geçmişe götürdü.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde Doğançay, sahnedeki muhteşem ışık şovu eşliğinde şarkıları seslendirdi. Her şarkıda konseri izleyenleri geçmişe götüren Doğançay, performansı ile de dakikalarca alkışlandı.

BAŞKAN KÖKSAL’IN SESİNDEN “İNANIN ÇOCUKLAR”

Konserde konuşan Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal, Akşehirlilere “Gözümüzün nuru kıymetli Akşehir, harikasınız.” sözleriyle hitap etti. Sözlerine devam eden Başkan Köksal, “Akşehir yine yeniden tarihi bir şenliği yaşıyor. Bu memlekette bu enerji, bu potansiyel hep vardı, Bunun patlaması için beni göreve çağırdınız, bu kutsal görevi aldım. Bundan sonra Akşehir’in başı hiçbir zaman öne eğilmeyecek. Akşehir artık ayağı kalkmıştır. Akşehir artık hep ileriye gidecektir. Şenliğiniz kutlu olsun, ağızlarınız yuvalarınız tatlı olsun.” dedi. Konuşmasının ardından Başkan Köksal, ses sanatçısı Doğançay, çocuklar ve yüzlerce Akşehirli tek bir ağızdan “İnanın Çocuklar” şarkısını seslendirdi.

CEM KARACA’NIN VOKALİSTİ AKŞEHİR’DE

Cem Karaca, Barış Manço şarkıları ile özdeşleşmiş ve Aşık Veysel'e Pir Sultan'a Dadaloğlu'na gönül vermiş Anadolu Rock sanatçısı Göksel Doğançay, müzik hayatına Cem Karaca'nın vokalisti olarak başlamıştır. Ustalarından aldığı ilhamla  Anadolu Rock Müziğinin ruhunu genç nesillere aktarmak, usta isimlerin genç gönüllerde yer bulmasını sağlamak için, il il, ilçe ilçe sanatseverlerle buluşmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (