( (

Kadınlar Süper'de şampiyon Armada Praxis Yalıkavak

26.05.2024 - 17:36, Güncelleme: 26.05.2024 - 17:36
 

Kadınlar Süper'de şampiyon Armada Praxis Yalıkavak

2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde Final Serisi'nde Armada Praxis Yalıkavak, rakibi Yenimahalle Belediyesi karşısında 3-1 üstünlük sağlayarak şampiyon oldu.ANKARA (İGFA) - Ankara Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 10-18 önde bitiren Armada Praxis Yalıkavak, karşılaşmayı da 27-32 skorla kazanarak şampiyon oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen törende şampiyon Armada Praxis Yalıkavak'a kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ile THF Asbaşkanı Ediz Erkovan takdim etti. Ligi ikinci olarak tamamlayan Yenimahalle Belediyesi'ne ise madalya ve şiltlerini THF Asbaşkanı Ediz Erkovan verdi.

2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde Final Serisi'nde Armada Praxis Yalıkavak, rakibi Yenimahalle Belediyesi karşısında 3-1 üstünlük sağlayarak şampiyon oldu.

ANKARA (İGFA) - Ankara Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 10-18 önde bitiren Armada Praxis Yalıkavak, karşılaşmayı da 27-32 skorla kazanarak şampiyon oldu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen törende şampiyon Armada Praxis Yalıkavak'a kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ile THF Asbaşkanı Ediz Erkovan takdim etti.

Ligi ikinci olarak tamamlayan Yenimahalle Belediyesi'ne ise madalya ve şiltlerini THF Asbaşkanı Ediz Erkovan verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (