( (

Tenekeciler Odası, İftar Yemeğinde Buluşturdu

Bölge (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 05.04.2023 - 14:30, Güncelleme: 05.04.2023 - 14:30
 

Tenekeciler Odası, İftar Yemeğinde Buluşturdu

Konya Tenekeciler Odası geleneksel olarak verdiği iftar yemeğinde, oda başkanları ve esnafları buluşturdu.
Konya Tenekeciler Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yılda   Konya Pilav konağı’nda   salonunda düzenlediği iftar yemeğine KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Tenekeciler Odası Başkanı Cemal Kınaç, yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları ve esnaflar katıldı. İftar konuşan  Konya Tenekeciler Odası Başkanı Cemal Kınaç, “Odamız yönetim kurulu adına iftar yemeğimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Ramazan Ayının hayırlara vesile olması dileğimle, birlik ve beraberliğimizin güçlendirmesini diliyorum” dedi. İftarda Konya etli pilavı ikram edildi.
Konya Tenekeciler Odası geleneksel olarak verdiği iftar yemeğinde, oda başkanları ve esnafları buluşturdu.

Konya Tenekeciler Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yılda   Konya Pilav konağı’nda   salonunda düzenlediği iftar yemeğine KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Tenekeciler Odası Başkanı Cemal Kınaç, yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları ve esnaflar katıldı.

İftar konuşan  Konya Tenekeciler Odası Başkanı Cemal Kınaç, “Odamız yönetim kurulu adına iftar yemeğimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Ramazan Ayının hayırlara vesile olması dileğimle, birlik ve beraberliğimizin güçlendirmesini diliyorum” dedi.

İftarda Konya etli pilavı ikram edildi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (