( (

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici’den Kurban Bayramı Mesajı

Gündem (Haber Merkezi) - | 15.06.2024 - 15:44, Güncelleme: 15.06.2024 - 15:44
 

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici’den Kurban Bayramı Mesajı

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici Ekici, yayınladığı mesaj ile Konyalıların ve İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.
Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “Kurban ibadettir, paylaşmak ise kardeşliğin ifadesi” dedi. Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Birbirimize kenetlenmemize vesile olan bayram günlerini yaşıyoruz. Bayramlar, yaşlısı genci, fakiri zengini ile hep birlikte olduğumuz en önemli günlerdir. Aynı sofrada bir arada olmamız için dinimizin, inancımızın ve geleneklerimizin bize sunduğu en özel günlerdir. Ne mutlu ki Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında huzur dolu, barış dolu bir Kurban Bayramı´na daha merhaba diyoruz. Kurban ibadettir, paylaşmak ise kardeşliğin ifadesi. Paylaşmanın ön plana çıktığı bu özel günlerde bir olmanın ve yardımlaşmanın bilinciyle hareket etmeliyiz. Doğu Türkistan’daki soydaşlarımız, Siyonist ve soykırımcı İsrail’in orantısız gücü altında inim inim inleyen Gazzeli Müslüman kardeşlerimiz başta olmak üzere, kutuplaştırmaların bittiği, gelecek nesillerimizin dirlik ve düzenine vesile olması temennisi ile tüm İslam âleminin Kurban Bayramı´nı kutluyorum" dedi.
Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici Ekici, yayınladığı mesaj ile Konyalıların ve İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “Kurban ibadettir, paylaşmak ise kardeşliğin ifadesi” dedi.

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Birbirimize kenetlenmemize vesile olan bayram günlerini yaşıyoruz. Bayramlar, yaşlısı genci, fakiri zengini ile hep birlikte olduğumuz en önemli günlerdir. Aynı sofrada bir arada olmamız için dinimizin, inancımızın ve geleneklerimizin bize sunduğu en özel günlerdir.

Ne mutlu ki Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında huzur dolu, barış dolu bir Kurban Bayramı´na daha merhaba diyoruz. Kurban ibadettir, paylaşmak ise kardeşliğin ifadesi. Paylaşmanın ön plana çıktığı bu özel günlerde bir olmanın ve yardımlaşmanın bilinciyle hareket etmeliyiz. Doğu Türkistan’daki soydaşlarımız, Siyonist ve soykırımcı İsrail’in orantısız gücü altında inim inim inleyen Gazzeli Müslüman kardeşlerimiz başta olmak üzere, kutuplaştırmaların bittiği, gelecek nesillerimizin dirlik ve düzenine vesile olması temennisi ile tüm İslam âleminin Kurban Bayramı´nı kutluyorum" dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (