( (

ASRİAD 4. İş Geliştirme Toplantısında sektörün nabzı tutuldu

İş Dünyası (Haber Merkezi) - | 12.07.2024 - 12:34, Güncelleme: 12.07.2024 - 12:34
 

ASRİAD 4. İş Geliştirme Toplantısında sektörün nabzı tutuldu

Asrın İşinsanları Derneği (ASRİAD) Konya Şubesi tarafından düzenlenen İş Geliştirme Toplantıları devam ediyor.
  ASRİAD Konya’nın 4. İş Geliştirme Toplantılarında değirmencilik sektörü ve 2024'te Asker, Polis ve Taktik Kıyafetlerde Yenilikler ve Trendler  mercek altına alındı. 3. İş Geliştirme Toplantısına MERCANTEX Tekstil İşletme Sahibi  Mehmet Alanya yaparken, 4. İş Geliştirme Toplantısına ise  Kızıl Değirmen Firma Sahibi Ali Kızıl ev sahipliği yaparak  katılımcılara kahvaltı ikramında bulundu. ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ’ın açılış konuşması ile başlayan programda Mercantex Resmi Tekstil sahibi Mehmet Alanya 2024 yılı, askeri ve taktik kıyafetler alanında dikkate değer yeniliklere ve teknolojik ilerlemeler hakkında bilgi verdi. Alanya, “ 2024 yılı, askeri ve taktik kıyafetler alanında dikkate değer yeniliklere ve teknolojik ilerlemelere sahne oluyor. Değişen güvenlik tehditleri, iklim koşulları ve teknolojik gelişmeler, bu alandaki kıyafet tasarımlarını ve üretim süreçlerini büyük ölçüde etkiliyor. 2024'te, farklı iklim koşullarına uyum sağlayabilen kıyafetler büyük önem taşıyor. Özel tasarlanmış çok katmanlı sistemler, aşırı sıcak, soğuk, nem ve yağmur gibi zorlu koşullara karşı üstün koruma sağlıyor.” ‘İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI SEKTÖREL GELİŞİMİ HIZLANDIRIYOR’ ASRİAD Konya İş Geliştirme Başkanı Hüseyin Bulut sektörel iş birliğinin ve yenilikçi projelerin önemine vurgu yaparak, “Bu toplantılar, iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek sektörel gelişimi hızlandırmak ve iş birliği fırsatlarını değerlendirmek için önemli bir platform sunuyor” dedi. ‘DEĞİRMENCİLİK SEKTÖRÜ, GIDA ÜRETİMİNİN TEMEL TAŞLARINDAN BİRİDİR’ Kızıl Değirmen Firma Sahibi  Ali Kızıl, yaptığı konuşmada, değirmencilik sektörünün mevcut durumu ve geleceği hakkında önemli bilgiler paylaştı. Kızıl, sektördeki yenilikler, teknolojik gelişmeler ve pazar dinamikleri üzerine vurgu yaparak, “Değirmencilik sektörü, gıda üretiminin temel taşlarından biridir. Sektör olarak, kaliteyi ve verimliliği artırmaya yönelik teknolojik yeniliklere yatırım yapmalıyız. Bu sayede hem iç pazarda hem de ihracatta rekabet gücümüzü koruyabiliriz.” dedi.  Kızıl ayrıca, sürdürülebilirlik ve çevre dostu üretim yöntemlerinin önemine dikkat çekerek, "Değirmencilik sektörü olarak, çevresel etkilerimizi minimize etmek ve sürdürülebilir üretim yöntemlerini benimsemek zorundayız. Bu hem doğa hem de gelecek nesiller için bir sorumluluktur " şeklinde konuştu. Toplantıda, sektör temsilcileri arasında iş birliği fırsatları ve ortak projeler de ele alındı. ASRİAD üyeleri, Ali Kızıl'ın konuşmasından ilham alarak, değirmencilik sektöründe yenilikçi adımlar atma konusunda görüş birliğine vardılar.
Asrın İşinsanları Derneği (ASRİAD) Konya Şubesi tarafından düzenlenen İş Geliştirme Toplantıları devam ediyor.

  ASRİAD Konya’nın 4. İş Geliştirme Toplantılarında değirmencilik sektörü ve 2024'te Asker, Polis ve Taktik Kıyafetlerde Yenilikler ve Trendler  mercek altına alındı. 3. İş Geliştirme Toplantısına MERCANTEX Tekstil İşletme Sahibi  Mehmet Alanya yaparken, 4. İş Geliştirme Toplantısına ise  Kızıl Değirmen Firma Sahibi Ali Kızıl ev sahipliği yaparak  katılımcılara kahvaltı ikramında bulundu. ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ’ın açılış konuşması ile başlayan programda Mercantex Resmi Tekstil sahibi Mehmet Alanya 2024 yılı, askeri ve taktik kıyafetler alanında dikkate değer yeniliklere ve teknolojik ilerlemeler hakkında bilgi verdi. Alanya, “ 2024 yılı, askeri ve taktik kıyafetler alanında dikkate değer yeniliklere ve teknolojik ilerlemelere sahne oluyor. Değişen güvenlik tehditleri, iklim koşulları ve teknolojik gelişmeler, bu alandaki kıyafet tasarımlarını ve üretim süreçlerini büyük ölçüde etkiliyor. 2024'te, farklı iklim koşullarına uyum sağlayabilen kıyafetler büyük önem taşıyor. Özel tasarlanmış çok katmanlı sistemler, aşırı sıcak, soğuk, nem ve yağmur gibi zorlu koşullara karşı üstün koruma sağlıyor.”

‘İŞ GELİŞTİRME TOPLANTILARI SEKTÖREL GELİŞİMİ HIZLANDIRIYOR’

ASRİAD Konya İş Geliştirme Başkanı Hüseyin Bulut sektörel iş birliğinin ve yenilikçi projelerin önemine vurgu yaparak, “Bu toplantılar, iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek sektörel gelişimi hızlandırmak ve iş birliği fırsatlarını değerlendirmek için önemli bir platform sunuyor” dedi.

‘DEĞİRMENCİLİK SEKTÖRÜ, GIDA ÜRETİMİNİN TEMEL TAŞLARINDAN BİRİDİR’

Kızıl Değirmen Firma Sahibi  Ali Kızıl, yaptığı konuşmada, değirmencilik sektörünün mevcut durumu ve geleceği hakkında önemli bilgiler paylaştı. Kızıl, sektördeki yenilikler, teknolojik gelişmeler ve pazar dinamikleri üzerine vurgu yaparak, “Değirmencilik sektörü, gıda üretiminin temel taşlarından biridir. Sektör olarak, kaliteyi ve verimliliği artırmaya yönelik teknolojik yeniliklere yatırım yapmalıyız. Bu sayede hem iç pazarda hem de ihracatta rekabet gücümüzü koruyabiliriz.” dedi.  Kızıl ayrıca, sürdürülebilirlik ve çevre dostu üretim yöntemlerinin önemine dikkat çekerek, "Değirmencilik sektörü olarak, çevresel etkilerimizi minimize etmek ve sürdürülebilir üretim yöntemlerini benimsemek zorundayız. Bu hem doğa hem de gelecek nesiller için bir sorumluluktur " şeklinde konuştu. Toplantıda, sektör temsilcileri arasında iş birliği fırsatları ve ortak projeler de ele alındı. ASRİAD üyeleri, Ali Kızıl'ın konuşmasından ilham alarak, değirmencilik sektöründe yenilikçi adımlar atma konusunda görüş birliğine vardılar.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (