( (
Tevfik Çelik
Köşe Yazarı
Tevfik Çelik
 

Soylu - Peker Olayının Perde Arkası

Soylu’nun istifa krizinden bu yana ‘’Pelikan’’ ve Soylu’nun trolleri adeta birbirlerine savaş açmıştı.   Soylu’nun sosyal medya ekibi, Erdoğan sonrası liderimiz Soylu diyerek, Erdoğan’ın kuyusunu kazmaya başladı ve Sedat Peker olayı patlak verdi. Peker ilk etapta, Ağar ve pelikanı hedef aldı bu durum soylunun lehine idi. Çakıcı sonrası Peker'in ipinin çekildiğini zanneden Soylu, büyük oynadı ama damat Peker’in ipini çekmedi, Soylu’yu kendi kazdığı kuyuya düşürdü.   Kimilerine göre de, asıl stratejinin bizzat saraydan çıktığını, Peker’in sarayın verdiği işaretlerle hareket ettiğini iddia ediyorlar. Asıl oyuncunun bizzat saray olduğu vurgulanıyor. Hatta 2 bakanın saraya karşı bir başkaldırı içinde oldukları ve bunun bilgisini alan saray, ön alarak oyunu kendi leyhine çevirdiğini de iddia ediyorlar.   Yaşananlara bakıp analiz ettiğimizde de böyle bir durumun pekalâ mümkün olabileceğine ihtimal verebiliyoruz.   Mümkün mü? Mümkün!   Karşımızda çok büyük bir siyasetçi var. İktidar musluğunun kesintiye uğramadan akması için, gerekirse musluk kırılır ama o su mutlaka akıtılır.   Plan şimdiye kadar gayet güzel işliyor. Aslan hedef şaşırtarak gerçek avının üzerine gitti ve şimdilik avını yormakla meşgul. Asıl darbeyi zahmetsizce vurmak istiyor ki av yemeğinde yorgun düşülmüş olmasın.   Bu günlerde yaşanan olayları belki ilerde daha iyi anlayacağız. Kara kutular açıldığında nelerin olup bittiğini, kimin kime dost göründüğü halde tuzaklar kumpaslar kurduğunu o zaman anlayacağız.   Anlayacağınız önümüzdeki günlerde Türkiye’yi zor bir süreç bekliyor. Belki de çok olağanüstü durumlar yaşayacağız. Görevden almalar da olabilir.   Bakalım neler göreceğiz.
Ekleme Tarihi: 19 Mayıs 2021 - Çarşamba
Tevfik Çelik

Soylu - Peker Olayının Perde Arkası

Soylu’nun istifa krizinden bu yana ‘’Pelikan’’ ve Soylu’nun trolleri adeta birbirlerine savaş açmıştı.

 

Soylu’nun sosyal medya ekibi, Erdoğan sonrası liderimiz Soylu diyerek, Erdoğan’ın kuyusunu kazmaya başladı ve Sedat Peker olayı patlak verdi. Peker ilk etapta, Ağar ve pelikanı hedef aldı bu durum soylunun lehine idi. Çakıcı sonrası Peker'in ipinin çekildiğini zanneden Soylu, büyük oynadı ama damat Peker’in ipini çekmedi, Soylu’yu kendi kazdığı kuyuya düşürdü.

 

Kimilerine göre de, asıl stratejinin bizzat saraydan çıktığını, Peker’in sarayın verdiği işaretlerle hareket ettiğini iddia ediyorlar. Asıl oyuncunun bizzat saray olduğu vurgulanıyor. Hatta 2 bakanın saraya karşı bir başkaldırı içinde oldukları ve bunun bilgisini alan saray, ön alarak oyunu kendi leyhine çevirdiğini de iddia ediyorlar.

 

Yaşananlara bakıp analiz ettiğimizde de böyle bir durumun pekalâ mümkün olabileceğine ihtimal verebiliyoruz.

 

Mümkün mü? Mümkün!

 

Karşımızda çok büyük bir siyasetçi var. İktidar musluğunun kesintiye uğramadan akması için, gerekirse musluk kırılır ama o su mutlaka akıtılır.

 

Plan şimdiye kadar gayet güzel işliyor. Aslan hedef şaşırtarak gerçek avının üzerine gitti ve şimdilik avını yormakla meşgul. Asıl darbeyi zahmetsizce vurmak istiyor ki av yemeğinde yorgun düşülmüş olmasın.

 

Bu günlerde yaşanan olayları belki ilerde daha iyi anlayacağız. Kara kutular açıldığında nelerin olup bittiğini, kimin kime dost göründüğü halde tuzaklar kumpaslar kurduğunu o zaman anlayacağız.

 

Anlayacağınız önümüzdeki günlerde Türkiye’yi zor bir süreç bekliyor. Belki de çok olağanüstü durumlar yaşayacağız. Görevden almalar da olabilir.

 

Bakalım neler göreceğiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (