( (
Ali DİLEK
Köşe Yazarı
Ali DİLEK
 

Konya nın Sorunları

Konya’nın tramvay, trafik gibi sorunları gerek yazılı gerekse görsel medyada ön plana çıkıyor. Konya nın gercek sorunları bunlarmı tabi bunlarda çözülmesi gereken sorunlarda gercek sorunları örtüyoruz gibi geliyor bana sanayimizin sorunları, sanayicilerimizin sorunları, hava alanı sorunu ve daha niceleri bunları konuşan yok sadece trafiğe takılmışız kalmışız trafik, trafik, trafik sorunların üstünü örtüyoruz yoksa çözülmesi imkansız olan bir sorunla bizleri oyalıyorlarmı.
Ekleme Tarihi: 29 Aralık 2012 - Cumartesi
Ali DİLEK

Konya nın Sorunları

Konya’nın tramvay, trafik gibi sorunları gerek yazılı gerekse görsel medyada ön plana çıkıyor.
Konya nın gercek sorunları bunlarmı tabi bunlarda çözülmesi gereken sorunlarda gercek sorunları örtüyoruz gibi geliyor bana sanayimizin sorunları, sanayicilerimizin sorunları, hava alanı sorunu ve daha niceleri bunları konuşan yok sadece trafiğe takılmışız kalmışız trafik, trafik, trafik sorunların üstünü örtüyoruz yoksa çözülmesi imkansız olan bir sorunla bizleri oyalıyorlarmı.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (