( (
Ahmet Turan
Köşe Yazarı
Ahmet Turan
 

TORKU’YA TEŞEKKÜR KAVUŞ’UN SÖYLEDİKLERİ

Milletimizin sağlıklı besinlerle ayakta kalabilmesi için ‘Güvenilir gıda ve güvenli gıda’ alanında yerli ve milli üretimler yapma mücadelesi veren TORKU, ithal ettiğimiz endüstriyel yoğurt mayasını da üretti. Milletimize hizmet yolunda berrak düşünceleri ve ürünleri ile örnek hizmetler yapan TORKU ve Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’u tebrik ediyorum.    “ Endüstriyel yoğurtların mayalarının tamamının ithalatla yurt dışından temin edildiği ülkemiz pazarında, yoğurdun mucidi milletimizin huzuruna kendi tesislerimizde üretilmiş maya ile hazırlanmış her şeyi ile bizim #Torku yoğurdumuz ile çıkmanın gururunu yaşıyoruz” sözlerini tüm Türkiye’ye duyuran, damlama sulama sistemleri ve bitki tohumu üretmede İsrail tekelini, ham yağ üretiminde AB ülkelerinin tekelini kıran,  et ve süt ürünlerinde destekleriyle üreticimizi teşvik eden Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’a teşekkür ediyorum.   Sağ olun var olun.   Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili düzenlenen basın toplantısındaki açıklamalarını paylaşacağımız sözünü vermiştik.   Açılış cümlesinden başladım.   “Samimi hizmet hedefimiz ve katılımcı birlikte yönetim anlayışımız ile hizmetlerimize, vatandaşlarımızın taleplerini öğrenerek başlamaya karar verdik. Meram bizim, Meram hepimizin diye merkeze uzak, yakın tüm mahallelerimizde yaşayıp bize gelemeyen vatandaşlarımızın ayağına biz gittik.”   Başkan Kavuş’un sürekli halkın içinde olduğunu bilmeyen, duymayan, görmeyen yoktur.   Ekonomi ile devam ediyorum.   “9 ay içinde mali disiplin konusunda büyük yol kat ettik. Projelerimizi kısa zamanda hayata geçirmek için kaynaklarımızı iyi değerlendiriyoruz. Yeni kaynaklar üretmek için belediyemizin tüm birimleri ile birlikte mesai harcıyoruz. Mali disiplini sağlamak ve mevcut borçlarımızı yüzde 50 oranında azaltmak hedefini gerçekleştirdik. 9 ay içerisinde borçlarımızın yarısını ödedik.”   İmar çalışmaları ile bu günlük köşemizi tamamlıyorum.   “Birleşmeden önce sekiz, birleştikten sonra üç ayrı mahallemizin 2.665.646 metrekarelik alanında tescil çalışmalarımızı bitirdik ve 3007 vatandaşımıza tapularını teslim ettik. Yine birleşmeden önce 10, birleştikten sonra 3 ayrı mahallemizin 4.392.016 metrekare alanında da sona yaklaştık. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra 4 bin 593 vatandaşımıza daha tapularını teslim edeceğiz.”   Meram evleri güzel ama arsa üretme sorunu olan bir ilçemiz olduğu için belediye başkanına ve ekibine ilçeye hizmet yolunda başarı dileriz.  
Ekleme Tarihi: 11 Şubat 2020 - Salı
Ahmet Turan

TORKU’YA TEŞEKKÜR KAVUŞ’UN SÖYLEDİKLERİ

Milletimizin sağlıklı besinlerle ayakta kalabilmesi için ‘Güvenilir gıda ve güvenli gıda’ alanında yerli ve milli üretimler yapma mücadelesi veren TORKU, ithal ettiğimiz endüstriyel yoğurt mayasını da üretti. Milletimize hizmet yolunda berrak düşünceleri ve ürünleri ile örnek hizmetler yapan TORKU ve Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’u tebrik ediyorum.

 

 “ Endüstriyel yoğurtların mayalarının tamamının ithalatla yurt dışından temin edildiği ülkemiz pazarında, yoğurdun mucidi milletimizin huzuruna kendi tesislerimizde üretilmiş maya ile hazırlanmış her şeyi ile bizim #Torku yoğurdumuz ile çıkmanın gururunu yaşıyoruz” sözlerini tüm Türkiye’ye duyuran, damlama sulama sistemleri ve bitki tohumu üretmede İsrail tekelini, ham yağ üretiminde AB ülkelerinin tekelini kıran,  et ve süt ürünlerinde destekleriyle üreticimizi teşvik eden Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk’a teşekkür ediyorum.

 

Sağ olun var olun.

 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili düzenlenen basın toplantısındaki açıklamalarını paylaşacağımız sözünü vermiştik.

 

Açılış cümlesinden başladım.

 

“Samimi hizmet hedefimiz ve katılımcı birlikte yönetim anlayışımız ile hizmetlerimize, vatandaşlarımızın taleplerini öğrenerek başlamaya karar verdik. Meram bizim, Meram hepimizin diye merkeze uzak, yakın tüm mahallelerimizde yaşayıp bize gelemeyen vatandaşlarımızın ayağına biz gittik.”

 

Başkan Kavuş’un sürekli halkın içinde olduğunu bilmeyen, duymayan, görmeyen yoktur.

 

Ekonomi ile devam ediyorum.

 

“9 ay içinde mali disiplin konusunda büyük yol kat ettik. Projelerimizi kısa zamanda hayata geçirmek için kaynaklarımızı iyi değerlendiriyoruz. Yeni kaynaklar üretmek için belediyemizin tüm birimleri ile birlikte mesai harcıyoruz. Mali disiplini sağlamak ve mevcut borçlarımızı yüzde 50 oranında azaltmak hedefini gerçekleştirdik. 9 ay içerisinde borçlarımızın yarısını ödedik.”

 

İmar çalışmaları ile bu günlük köşemizi tamamlıyorum.

 

“Birleşmeden önce sekiz, birleştikten sonra üç ayrı mahallemizin 2.665.646 metrekarelik alanında tescil çalışmalarımızı bitirdik ve 3007 vatandaşımıza tapularını teslim ettik. Yine birleşmeden önce 10, birleştikten sonra 3 ayrı mahallemizin 4.392.016 metrekare alanında da sona yaklaştık. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra 4 bin 593 vatandaşımıza daha tapularını teslim edeceğiz.”

 

Meram evleri güzel ama arsa üretme sorunu olan bir ilçemiz olduğu için belediye başkanına ve ekibine ilçeye hizmet yolunda başarı dileriz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (