( (
Ahmet Turan
Köşe Yazarı
Ahmet Turan
 

Bildirinizi Katillere Okuyun

Başımız sağolsun.   Vatan sağolsun.   İki ayrı üzücü şehit haberi yüreğimizi yaktı.   Birisi ilimizden. Diğeri de Suriye’deki Zeytin Dalı Harekatı bölgesinden.   Hepimizin gururu, sıcacık yatağımızın güvencesi, huzurumuz.   Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mensupları, vatanın evlatları bazen kazayla, bazen de kahpelerin kalleşliği ile şehit oluyorlar.   Ciğerimiz yanıyor.   Yüreğimizi yakıyorlar.   Sabrımızı zorluyorlar.   Canımız daralıyor.   Gözyaşlarımız ‘yeter’ diye bağırıyor.   3. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda konuşlanan Hava Kuvvetleri’nin akrobasi ekibi Türk Yıldızlarına ait NF-5 gösteri uçağı eğitim esnasında düştü. Kaza kırıma uğrayan Hava Kuvvetlerimize ait NF-5 uçağımızın pilotu Yüzbaşı Burak Genççelebi şehit oldu.   Pilotumuzun şehadetine yanarken, bir acı haber de Suriye’deki Zeytin Dalı bölgesinden geldi.   Zeytin Dalı Harekâtı bölgesindeki bir üs bölgemize terör örgütü mensuplarınca tanksavar silahı ile yapılan taciz atışı sonucu iki kahraman MEHMETÇİĞİMİZ şehit oldu.   Kahraman Pilotumuza ve askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.   Yusuf İslam “ Müslümanlar bir birleriyle savaştıkça ağıtlar Kürtçe, Türkçe ve Arapça . Zafer çığlıkları ise İngilizce ve İbranice olacaktır” demişti.   Bir birimizden ne isteriz anlamadık ki:   Asırlardır böyleyiz.   Kazaya ve kadere inanırız.   Ama ezelden beri bu millete düşman olanlara vatanseverlerin dışında niye kimse bir şey demez.   Bu ülkede yaşıyorsunuz ya.   Parmağınızı bir de bu zalimlere sallasanız.   Bu teröristler Mehmedimi şehit eden tanksavarı nereden aldılar.   Bu tanksavarı verene, kullandırana niye hesap sormazsınız?   Niye bildirinizi o kahpe ülkelerin büyükelçilikleri önünde okumazsınız.   Teröristlere ne için bu ağır silahları veriyorsunuz diye tepki koymazsınız   Tankın altına yatanı, uçağa çekiç atanı unutmayın.   Size rağmen bu ülkenin vatansever evlatları o tanksavarı verenlere de, onlara uşaklık edenlere de bir gün hesabını sorar.   Unutmayın bu milletin evlatları kimsede alacağını bırakmaz.   İsterseniz, hepiniz dedelerinizin künye defterlerine bir göz atın.  
Ekleme Tarihi: 11 Nisan 2021 - Pazar
Ahmet Turan

Bildirinizi Katillere Okuyun

Başımız sağolsun.

 

Vatan sağolsun.

 

İki ayrı üzücü şehit haberi yüreğimizi yaktı.

 

Birisi ilimizden. Diğeri de Suriye’deki Zeytin Dalı Harekatı bölgesinden.

 

Hepimizin gururu, sıcacık yatağımızın güvencesi, huzurumuz.

 

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mensupları, vatanın evlatları bazen kazayla, bazen de kahpelerin kalleşliği ile şehit oluyorlar.

 

Ciğerimiz yanıyor.

 

Yüreğimizi yakıyorlar.

 

Sabrımızı zorluyorlar.

 

Canımız daralıyor.

 

Gözyaşlarımız ‘yeter’ diye bağırıyor.

 

3. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda konuşlanan Hava Kuvvetleri’nin akrobasi ekibi Türk Yıldızlarına ait NF-5 gösteri uçağı eğitim esnasında düştü. Kaza kırıma uğrayan Hava Kuvvetlerimize ait NF-5 uçağımızın pilotu Yüzbaşı Burak Genççelebi şehit oldu.

 

Pilotumuzun şehadetine yanarken, bir acı haber de Suriye’deki Zeytin Dalı bölgesinden geldi.

 

Zeytin Dalı Harekâtı bölgesindeki bir üs bölgemize terör örgütü mensuplarınca tanksavar silahı ile yapılan taciz atışı sonucu iki kahraman MEHMETÇİĞİMİZ şehit oldu.

 

Kahraman Pilotumuza ve askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.

 

Yusuf İslam “ Müslümanlar bir birleriyle savaştıkça ağıtlar Kürtçe, Türkçe ve Arapça . Zafer çığlıkları ise İngilizce ve İbranice olacaktır” demişti.

 

Bir birimizden ne isteriz anlamadık ki:

 

Asırlardır böyleyiz.

 

Kazaya ve kadere inanırız.

 

Ama ezelden beri bu millete düşman olanlara vatanseverlerin dışında niye kimse bir şey demez.

 

Bu ülkede yaşıyorsunuz ya.

 

Parmağınızı bir de bu zalimlere sallasanız.

 

Bu teröristler Mehmedimi şehit eden tanksavarı nereden aldılar.

 

Bu tanksavarı verene, kullandırana niye hesap sormazsınız?

 

Niye bildirinizi o kahpe ülkelerin büyükelçilikleri önünde okumazsınız.

 

Teröristlere ne için bu ağır silahları veriyorsunuz diye tepki koymazsınız

 

Tankın altına yatanı, uçağa çekiç atanı unutmayın.

 

Size rağmen bu ülkenin vatansever evlatları o tanksavarı verenlere de, onlara uşaklık edenlere de bir gün hesabını sorar.

 

Unutmayın bu milletin evlatları kimsede alacağını bırakmaz.

 

İsterseniz, hepiniz dedelerinizin künye defterlerine bir göz atın.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (