( (

Zara'ya 60 metrelik kumaş

Magazin 04.06.2024 - 11:53, Güncelleme: 04.06.2024 - 11:53
 

Zara'ya 60 metrelik kumaş

Ünlü modacı Özlem Sönmez'in ev sahipliğinde , Maslak yeni gazinoda düzenlenen yaza merhaba partisi gecesinde Zara sahne aldı.
Gecede özel bir de sürprize de imza atıldı. Modacı Özlem Sönmez, ünlü sanatçı Zara'ya  işlemeli tam 60 metre uzunluğunda  bir top kumaş hediye etti. Bu özel sürpriz karşısında şaşkınlığını dile getiren Zara, kendisine hediye edilen metrelerce uzunluğundaki  kumaş  sonrası harika kreasyonlar üreten modacısı Özlem Sönmez'e teşekkür etti.    Zara , " Gelinlik sezonu da açıldı. Kumaş güzel ama bende gelin olacak hal yok. Yalnız gelin konsepti olarak çıkarız artık  "  dedi.
Ünlü modacı Özlem Sönmez'in ev sahipliğinde , Maslak yeni gazinoda düzenlenen yaza merhaba partisi gecesinde Zara sahne aldı.
Gecede özel bir de sürprize de imza atıldı. Modacı Özlem Sönmez, ünlü sanatçı Zara'ya  işlemeli tam 60 metre uzunluğunda  bir top kumaş hediye etti. Bu özel sürpriz karşısında şaşkınlığını dile getiren Zara, kendisine hediye edilen metrelerce uzunluğundaki  kumaş  sonrası harika kreasyonlar üreten modacısı Özlem Sönmez'e teşekkür etti. 
 
Zara , " Gelinlik sezonu da açıldı. Kumaş güzel ama bende gelin olacak hal yok. Yalnız gelin konsepti olarak çıkarız artık  "  dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (