( (

Terör yuvaları yerle bir ediliyor! 6 terörist daha etkisiz!

07.10.2024 - 11:02, Güncelleme: 07.10.2024 - 11:02
 

Terör yuvaları yerle bir ediliyor! 6 terörist daha etkisiz!

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Metina bölgelerinde tespit edilen 6 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, terör yuvalarının yerle bir edilmesine devam edildiği kaydedildi. Son faaliyete ilişkin açıklama yapan Bakanlık, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Metina bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla sürecek!" ifadeleri yer aldı. https://twitter.com/tcsavunma/status/1843198041630691791

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Metina bölgelerinde tespit edilen 6 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, terör yuvalarının yerle bir edilmesine devam edildiği kaydedildi.

Son faaliyete ilişkin açıklama yapan Bakanlık, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Metina bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla sürecek!" ifadeleri yer aldı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1843198041630691791

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (