( (

Seydi Şifa Termal Tesisleri 29 Şubat'ta Hizmette

Bölge 26.02.2020 - 16:27, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Seydi Şifa Termal Tesisleri 29 Şubat'ta Hizmette

Seydişehir'e kazandırılan ve termal sosyal tesisler alanında adından söz ettirecek olan Seydi Şifa Termal Tesisleri 29 Şubat'ta halka kapılarını açıyor.
Seydişehir Belediyesinin; Bahçelievler çıkışı, Ketirağılları bölgesinde 13 bin metrekarelik kullanım alanına sahip olan Seydi Şifa Termal Sosyal Tesisler içerisinde 2 adet yüzme havuzu, 6 adet termal havuz , buhar ve kür odaları, Türk Hamamı, fitness salonları, saunası, vitamin kafeleri bulunuyor.   Seydi Şifa Termal Tesislerinin  29 Şubat Cumartesi günü kapılarını açarak misafirlerini ağırlayacağını kaydeden Başkan Mehmet Tutal; "Tesisimiz cumartesi günü faaliyete geçerek  halkımızın hizmetinde olacak. Resmi açılışı ise ilerleyen bir tarihte yapılacaktır. Vatandaşlarımız haftanın yedi günü Saat:09.00-22.00 arası  hizmet alabilecek. Vatandaşlarımız 0 332 582 47 70 numaralı hattan iletişime geçebilir. Tesisimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun "dedi.
Seydişehir'e kazandırılan ve termal sosyal tesisler alanında adından söz ettirecek olan Seydi Şifa Termal Tesisleri 29 Şubat'ta halka kapılarını açıyor.

Seydişehir Belediyesinin; Bahçelievler çıkışı, Ketirağılları bölgesinde 13 bin metrekarelik kullanım alanına sahip olan Seydi Şifa Termal Sosyal Tesisler içerisinde 2 adet yüzme havuzu, 6 adet termal havuz , buhar ve kür odaları, Türk Hamamı, fitness salonları, saunası, vitamin kafeleri bulunuyor.

 

Seydi Şifa Termal Tesislerinin  29 Şubat Cumartesi günü kapılarını açarak misafirlerini ağırlayacağını kaydeden Başkan Mehmet Tutal; "Tesisimiz cumartesi günü faaliyete geçerek  halkımızın hizmetinde olacak. Resmi açılışı ise ilerleyen bir tarihte yapılacaktır. Vatandaşlarımız haftanın yedi günü Saat:09.00-22.00 arası  hizmet alabilecek. Vatandaşlarımız 0 332 582 47 70 numaralı hattan iletişime geçebilir. Tesisimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (