( (

Selçuk Üniversitesi, 6. Konya Üniversite Tanıtım Günleri’nde Yoğun İlgi Gördü

Kültür Sanat (Haber Merkezi) - | 10.11.2023 - 14:10, Güncelleme: 10.11.2023 - 14:10
 

Selçuk Üniversitesi, 6. Konya Üniversite Tanıtım Günleri’nde Yoğun İlgi Gördü

Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen 6. Konya Üniversite Tanıtım Günleri’nde Selçuk Üniversitesi standı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
EKET Fuarcılık tarafından  organize edilen 6. Konya Üniversite Tanıtım Günleri, Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlendi. Etkinlik, Milli Eğitim Bakanlığının onayı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile hazırlandı.   6. Konya Üniversite Tanıtım Günleri’nde Türkiye genelinden devlet ve vakıf üniversiteleri stant açtı. Selçuk Üniversitesi standı katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Standı ziyaret eden öğrencilere Selçuk Üniversitesindeki fiziki ve teknik altyapı ile sosyal imkanlar hakkında bilgiler verildi.   Ücretsiz olan etkinlik süresince akademisyenler tarafından lise son sınıf öğrencilerine ve psikolojik danışman/rehber öğretmenlere yönelik eğitim seminerleri de verilecek.  
Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen 6. Konya Üniversite Tanıtım Günleri’nde Selçuk Üniversitesi standı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

EKET Fuarcılık tarafından  organize edilen 6. Konya Üniversite Tanıtım Günleri, Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlendi. Etkinlik, Milli Eğitim Bakanlığının onayı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile hazırlandı.

 

6. Konya Üniversite Tanıtım Günleri’nde Türkiye genelinden devlet ve vakıf üniversiteleri stant açtı. Selçuk Üniversitesi standı katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Standı ziyaret eden öğrencilere Selçuk Üniversitesindeki fiziki ve teknik altyapı ile sosyal imkanlar hakkında bilgiler verildi.

 

Ücretsiz olan etkinlik süresince akademisyenler tarafından lise son sınıf öğrencilerine ve psikolojik danışman/rehber öğretmenlere yönelik eğitim seminerleri de verilecek.

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (