( (

Sahiller Rümeysa Ay ile coşacak

Magazin 31.05.2024 - 01:19, Güncelleme: 31.05.2024 - 17:17
 

Sahiller Rümeysa Ay ile coşacak

Bir süre önce TRT’de yayınlanan ‘Acemi Anneler’in Gülbahar’ı Rümeysa Ay, üç şarkılık Maxi single’siyle müzik dünyasına ‘Merhaba’dedi.
  Bugüne kadar rol aldığı dizilerdeki başarılı oyunculuğu ile isminden söz ettiren Rümeysa Ay, şimdi de müzik dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Şahin Özer Prodüksiyon ve Netd etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan maxi single kısa sürede büyük çıkış yakaladı. Sözleri Osman Arslan’a, müziği Rümeysa Ay’a ait olan  ‘Bilseydin’isimli şarkının Klip yönetmenliğini Salih Köksal’ın yaptı. Güzel Sanatlar Lisesi ve Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı mezunu olan güzel şarkıcı, oyunculukla şarkıcılığı bir arada yürüteceğini söylüyor.    Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Bir süre önce TRT’de yayınlanan ‘Acemi Anneler’in Gülbahar’ı Rümeysa Ay, üç şarkılık Maxi single’siyle müzik dünyasına ‘Merhaba’dedi.

 

Bugüne kadar rol aldığı dizilerdeki başarılı oyunculuğu ile isminden söz ettiren Rümeysa Ay, şimdi de müzik dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Şahin Özer Prodüksiyon ve Netd etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan maxi single kısa sürede büyük çıkış yakaladı. Sözleri Osman Arslan’a, müziği Rümeysa Ay’a ait olan  ‘Bilseydin’isimli şarkının Klip yönetmenliğini Salih Köksal’ın yaptı. Güzel Sanatlar Lisesi ve Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı mezunu olan güzel şarkıcı, oyunculukla şarkıcılığı bir arada yürüteceğini söylüyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (