( (

Özlem Değirmen'den Fashion Week Türkiye’ye damga

25.04.2024 - 07:43, Güncelleme: 25.04.2024 - 07:43
 

Özlem Değirmen'den Fashion Week Türkiye’ye damga

Yeni koleksiyonunu İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye’de görücüye çıkaran Özlem Değirmen, organizasyona adeta damga vurdu.BURSA (İGFA) - Bursalı başarılı moda tasarımcısı Özlem Değirmen, 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonunu İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye kapsamındaki görkemli defileyle beğeniye sundu. Birbirinden güzel mankenlerin podyuma taşıdığı gelinlik, abiye ve özel tasarım haute-couture tasarımlar defileyi izleyen yüzlerce konuktan tam not aldı. Defilenin finalinde eşi Murat Veysel Değirmen ile podyuma çıkarak konukları selamlayan Özlem Değirmen, alkışlarla ödüllendirildi. Özlem Değirmen, önümüzdeki günlerde yurtdışında düzenlenecek olan moda haftalarında koleksiyonunu uluslararası arenada tüm dünyanın beğenisine sunacak.

Yeni koleksiyonunu İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye’de görücüye çıkaran Özlem Değirmen, organizasyona adeta damga vurdu.

BURSA (İGFA) - Bursalı başarılı moda tasarımcısı Özlem Değirmen, 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonunu İstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Fashion Week Türkiye kapsamındaki görkemli defileyle beğeniye sundu.

Birbirinden güzel mankenlerin podyuma taşıdığı gelinlik, abiye ve özel tasarım haute-couture tasarımlar defileyi izleyen yüzlerce konuktan tam not aldı.

Defilenin finalinde eşi Murat Veysel Değirmen ile podyuma çıkarak konukları selamlayan Özlem Değirmen, alkışlarla ödüllendirildi.

Özlem Değirmen, önümüzdeki günlerde yurtdışında düzenlenecek olan moda haftalarında koleksiyonunu uluslararası arenada tüm dünyanın beğenisine sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (