( (

Okullarda ayrımcılık iddialarına İletişim'den yanıt

29.09.2024 - 15:11, Güncelleme: 29.09.2024 - 15:11
 

Okullarda ayrımcılık iddialarına İletişim'den yanıt

Devlet okulları arasında ayrımcılık yapılıyor iddialarının doğru olmadığı belirtildi.ANKARA (İGFA) - Devlet okulları arasında ayrımcılık yapıldığı yönündeki iddialara ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan bir broşürle ilgili, "Devlet okulları arasında ayrımcılık yapılıyor: İmam hatipli öğrenciye ulaşım-yemek ücretsiz" iddiası doğru olmadığının altı çizilirken, "Haberlerde iddia edilenin aksine Karaburun Anadolu İmam Hatip Lisesinde, "tüm öğrencilerin parasız ulaşım ve parasız yemekten faydalanacağı" yönünde herhangi bir duyuru veya ilan yapılmamıştır. Yayımlanan broşür de Millî Eğitim Bakanlığı, okul veya başka bir kamu kurumu tarafından hazırlanan bir broşür değildir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadeleri yer aldı.

Devlet okulları arasında ayrımcılık yapılıyor iddialarının doğru olmadığı belirtildi.

ANKARA (İGFA) - Devlet okulları arasında ayrımcılık yapıldığı yönündeki iddialara ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan bir broşürle ilgili, "Devlet okulları arasında ayrımcılık yapılıyor: İmam hatipli öğrenciye ulaşım-yemek ücretsiz" iddiası doğru olmadığının altı çizilirken, "Haberlerde iddia edilenin aksine Karaburun Anadolu İmam Hatip Lisesinde, "tüm öğrencilerin parasız ulaşım ve parasız yemekten faydalanacağı" yönünde herhangi bir duyuru veya ilan yapılmamıştır. Yayımlanan broşür de Millî Eğitim Bakanlığı, okul veya başka bir kamu kurumu tarafından hazırlanan bir broşür değildir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (