( (

Merve Gençgüler, bekarlığa veda etti

Magazin 11.06.2024 - 12:22, Güncelleme: 11.06.2024 - 14:55
 

Merve Gençgüler, bekarlığa veda etti

Önümüzdeki ay dünya evine girmeye hazırlanan kentimizin tanınmış sevilen genç kızlarından Merve Gençgüler bekarlığa veda partisi verdi.
Ersel NALBANT / HERKES DUYSUN BURSA (İGFA) - Gelecek ay nişanlısı Tolga Bayramoğlu ile evlenecek olan  Merve Gençgüler, dün akşam  bekarlığa veda partisi düzenledi.   Villa 32 Event Garden'de düzenlenen geceye Merve Hanım'ın iş ve yakın arkadaşları katıldı.     Gece boyunca Merve Gençgüler’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Gecede gelin tacı giyen yaklaşık 30 kız, evlenecek olan arkadaşları Merve için düzenlenen  bekarlığa veda partisinde Dj'nin çaldığı bir birinden güzel şarkılarıyla coşarak  Merve'nin mutluluğuna ortak oldular.     Gecede Merve Gençgüler'in güzelliği göz kamaştırıyordu.     Merve Gençgüler ve nişanlısı Tolga Bayramoğlu   Merve Gençgüler     Merve Gençgüler, Duygu Doğan     Merve Gençgüler, Mine Bayezit     Merve Gençgüler, Şevval Müminoğlu     Merve Gençgüler, Sena Savuran     Merve Gençgüler, Ebru Çilburuoğlu     Merve Gençgüler, Meryem Gençgüler     Gecede Merve Gençgüler'i yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.  
Önümüzdeki ay dünya evine girmeye hazırlanan kentimizin tanınmış sevilen genç kızlarından Merve Gençgüler bekarlığa veda partisi verdi.

Ersel NALBANT / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Gelecek ay nişanlısı Tolga Bayramoğlu ile evlenecek olan  Merve Gençgüler, dün akşam  bekarlığa veda partisi düzenledi.

 

Villa 32 Event Garden'de düzenlenen geceye Merve Hanım'ın iş ve yakın arkadaşları katıldı.  

 

Gece boyunca Merve Gençgüler’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Gecede gelin tacı giyen yaklaşık 30 kız, evlenecek olan arkadaşları Merve için düzenlenen  bekarlığa veda partisinde Dj'nin çaldığı bir birinden güzel şarkılarıyla coşarak  Merve'nin mutluluğuna ortak oldular.

 

 

Gecede Merve Gençgüler'in güzelliği göz kamaştırıyordu.

 

 

Merve Gençgüler ve nişanlısı Tolga Bayramoğlu

 

Merve Gençgüler

 

 

Merve Gençgüler, Duygu Doğan

 

 

Merve Gençgüler, Mine Bayezit

 

 

Merve Gençgüler, Şevval Müminoğlu

 

 

Merve Gençgüler, Sena Savuran

 

 

Merve Gençgüler, Ebru Çilburuoğlu

 

 

Merve Gençgüler, Meryem Gençgüler

 

 

Gecede Merve Gençgüler'i yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (