( (

Meram Belediyespor Bir Kez Daha Yıldızlaştı

Spor (Haber Merkezi) - | 08.07.2024 - 14:36, Güncelleme: 08.07.2024 - 14:36
 

Meram Belediyespor Bir Kez Daha Yıldızlaştı

Meram Belediyespor’un okçuları, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından düzenlenen 2024 Kütahya Yıldızlar ve Gençler Hezar Dinari Açık Hava Türkiye Şampiyonası’nda bir kez daha yıldızlaştı. 29 ilden 549 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada Meram Belediyespor Kulübü okçuları, ilçeye yıldızlarda 3 şampiyonluk, gençlerde ise bir döndüncülükle döndü.
Meram Belediyespor Kulübü okçuları, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından düzenlenen 2024 Kütahya Yıldızlar ve Gençler Hezar Dinari Açık Hava Türkiye Şampiyonası’na da damga vurdular. Sporcular, 29 ilden 549 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada 3 birincilik ve bir dördüncülük kazandı. Meram Belediyespor yıldız kızlarından Ayşe Betül Pişkince, Bengi Teke ve Asel Teke Türkiye Şampiyonu olurken Genç Kızlarda Ayşe Hümeyra Koç Türkiye 4.’sü oldu.   BAŞKAN KAVUŞ; “KULÜBÜMÜZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR”    Meram Belediyesporlu sporcuların ulusal ya da uluslararası gittikleri her turnuva veya şampiyonada gösterdikleri başarılarla ilçenin ve kendilerinin gururu olmaya devam ettiklerinin altını çizen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Kütahya’da gerçekleştirilen okçuluk şampiyonasında da bu geleneğin bozulmadığını ifade etti. Şampiyonada başarı gösteren tüm sporcuları, antrenörlerini, kulüp yöneticilerini tebrik eden Başkan Mustafa Kavuş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Sporcuların yoğun çalışmaları, antrenörleri, aileleri ve bizlerin verdiği destekle sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor. Kendilerine duyduğumuz güveni hiçbir zaman boşa çıkarmayan tüm sporcularımı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının artmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Her alanda olduğu gibi sporda da Meram’ı çok daha güzel günlerin beklediğine olan inancımız tamdır. Alınan madalyalar, kazanılan şampiyonluklar bunun en güzel göstergesidir.”
Meram Belediyespor’un okçuları, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından düzenlenen 2024 Kütahya Yıldızlar ve Gençler Hezar Dinari Açık Hava Türkiye Şampiyonası’nda bir kez daha yıldızlaştı. 29 ilden 549 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada Meram Belediyespor Kulübü okçuları, ilçeye yıldızlarda 3 şampiyonluk, gençlerde ise bir döndüncülükle döndü.

Meram Belediyespor Kulübü okçuları, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından düzenlenen 2024 Kütahya Yıldızlar ve Gençler Hezar Dinari Açık Hava Türkiye Şampiyonası’na da damga vurdular. Sporcular, 29 ilden 549 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada 3 birincilik ve bir dördüncülük kazandı. Meram Belediyespor yıldız kızlarından Ayşe Betül Pişkince, Bengi Teke ve Asel Teke Türkiye Şampiyonu olurken Genç Kızlarda Ayşe Hümeyra Koç Türkiye 4.’sü oldu.

 

BAŞKAN KAVUŞ; “KULÜBÜMÜZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR” 

 

Meram Belediyesporlu sporcuların ulusal ya da uluslararası gittikleri her turnuva veya şampiyonada gösterdikleri başarılarla ilçenin ve kendilerinin gururu olmaya devam ettiklerinin altını çizen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Kütahya’da gerçekleştirilen okçuluk şampiyonasında da bu geleneğin bozulmadığını ifade etti. Şampiyonada başarı gösteren tüm sporcuları, antrenörlerini, kulüp yöneticilerini tebrik eden Başkan Mustafa Kavuş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Sporcuların yoğun çalışmaları, antrenörleri, aileleri ve bizlerin verdiği destekle sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor. Kendilerine duyduğumuz güveni hiçbir zaman boşa çıkarmayan tüm sporcularımı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının artmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Her alanda olduğu gibi sporda da Meram’ı çok daha güzel günlerin beklediğine olan inancımız tamdır. Alınan madalyalar, kazanılan şampiyonluklar bunun en güzel göstergesidir.”

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (