( (

Konya SMMMO’da Dijital Dönüşüm ve Yapay Zekâ ile Muhasebede Yeni Dönem & Dönem Sonu Hatırlatmalar Semineri Gerçekleştirildi.

İş Dünyası (Haber Merkezi) - | 06.12.2024 - 12:04, Güncelleme: 06.12.2024 - 12:04
 

Konya SMMMO’da Dijital Dönüşüm ve Yapay Zekâ ile Muhasebede Yeni Dönem & Dönem Sonu Hatırlatmalar Semineri Gerçekleştirildi.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından üyelerine ve stajyerlerine yönelik eğitim faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Oda hizmet binasında düzenlenen Vergi Dairesindeki güncel işlemler ve istişare toplantısının ardından çok sayıda Oda üyesi ve stajyerinin katıldığı Dijital Dönüşüm ve Yapay Zekâ ile Muhasebede Yeni Dönem & Dönem Sonu Hatırlatmalar semineri Oda hizmet binasında gerçekleştirildi.
Seminerin açılış konuşmasını yapan ve yapay zekâ uygulamalarının her alanda olduğu gibi Mali Müşavirlik mesleğini de daha analitik ve daha verimli bir hale dönüştürdüğünü belirten Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal;” Bugün burada hem mesleki bir dönüm noktasına hem de geleceğe dair heyecan verici bir yolculuğun başlangıcına tanıklık etmek için toplandık. “Dijital Dönüşüm ve Yapay Zekâ ile Muhasebede Yeni Dönem & Dönem Sonu Hatırlatmalar” başlıklı seminerimiz, sadece muhasebenin teknik detaylarına değil, aynı zamanda değişen dünyada mesleğimizin nasıl şekillendiğine dair derinlemesine bir bakış sunmayı hedefliyor. Dijitalleşme, yalnızca teknolojik bir yenilik değil, aynı zamanda bir düşünce biçimi, bir vizyon meselesidir. Yapay zekâ, muhasebe gibi köklü bir mesleği, daha hızlı, daha analitik ve daha verimli bir hale dönüştürürken, meslektaşlarımıza da daha stratejik roller üstlenme fırsatı sunuyor. Bugün konuşacağımız konular, bir yandan işimizi kolaylaştırırken, diğer yandan insan odaklı karar mekanizmalarını ve etik değerleri korumanın ne denli önemli olduğunu bize hatırlatıyor. Bu dönemde, yapay zekâ araçları ve dijital çözümler, yalnızca iş süreçlerini hızlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda size daha derin analizler yapma ve daha büyük resmi görme imkânı sunuyor. Bu sayede, Mali Müşavirler olarak sadece veri işleyen kişiler olmaktan çıkıp, danışmanlık ve strateji geliştiren birer lider haline geliyoruz. Dijitalleşme ve yapay zekâ gibi yeni kavramlar, dönem sonu işlemlerinin hassasiyetini ve mesleğimizin temel sorumluluklarını gölgede bırakmamalı. Bugün, teknolojinin ışığında işimizi nasıl daha iyi yapabileceğimizi tartışırken, aynı zamanda dönem sonu hatırlatmalarıyla işin özü olan dikkat, titizlik ve güvenilirlik gibi değerlere yeniden vurgu yapacağız” şeklinde belirtti. Seminer sunumu TÜRMOB Eğitmenleri tarafından gerçekleştirilirken Oda hizmet binasında düzenlenen seminer ilçelerdeki Oda üyeleri için internetten canlı olarak yayınlandı.
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından üyelerine ve stajyerlerine yönelik eğitim faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Oda hizmet binasında düzenlenen Vergi Dairesindeki güncel işlemler ve istişare toplantısının ardından çok sayıda Oda üyesi ve stajyerinin katıldığı Dijital Dönüşüm ve Yapay Zekâ ile Muhasebede Yeni Dönem & Dönem Sonu Hatırlatmalar semineri Oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan ve yapay zekâ uygulamalarının her alanda olduğu gibi Mali Müşavirlik mesleğini de daha analitik ve daha verimli bir hale dönüştürdüğünü belirten Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal;” Bugün burada hem mesleki bir dönüm noktasına hem de geleceğe dair heyecan verici bir yolculuğun başlangıcına tanıklık etmek için toplandık. “Dijital Dönüşüm ve Yapay Zekâ ile Muhasebede Yeni Dönem & Dönem Sonu Hatırlatmalar” başlıklı seminerimiz, sadece muhasebenin teknik detaylarına değil, aynı zamanda değişen dünyada mesleğimizin nasıl şekillendiğine dair derinlemesine bir bakış sunmayı hedefliyor. Dijitalleşme, yalnızca teknolojik bir yenilik değil, aynı zamanda bir düşünce biçimi, bir vizyon meselesidir. Yapay zekâ, muhasebe gibi köklü bir mesleği, daha hızlı, daha analitik ve daha verimli bir hale dönüştürürken, meslektaşlarımıza da daha stratejik roller üstlenme fırsatı sunuyor. Bugün konuşacağımız konular, bir yandan işimizi kolaylaştırırken, diğer yandan insan odaklı karar mekanizmalarını ve etik değerleri korumanın ne denli önemli olduğunu bize hatırlatıyor. Bu dönemde, yapay zekâ araçları ve dijital çözümler, yalnızca iş süreçlerini hızlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda size daha derin analizler yapma ve daha büyük resmi görme imkânı sunuyor. Bu sayede, Mali Müşavirler olarak sadece veri işleyen kişiler olmaktan çıkıp, danışmanlık ve strateji geliştiren birer lider haline geliyoruz.

Dijitalleşme ve yapay zekâ gibi yeni kavramlar, dönem sonu işlemlerinin hassasiyetini ve mesleğimizin temel sorumluluklarını gölgede bırakmamalı. Bugün, teknolojinin ışığında işimizi nasıl daha iyi yapabileceğimizi tartışırken, aynı zamanda dönem sonu hatırlatmalarıyla işin özü olan dikkat, titizlik ve güvenilirlik gibi değerlere yeniden vurgu yapacağız” şeklinde belirtti.

Seminer sunumu TÜRMOB Eğitmenleri tarafından gerçekleştirilirken Oda hizmet binasında düzenlenen seminer ilçelerdeki Oda üyeleri için internetten canlı olarak yayınlandı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (