( (

Kızılay'ın gönüllülerinden iyilik örgüsü

22.05.2024 - 18:23, Güncelleme: 22.05.2024 - 18:23
 

Kızılay'ın gönüllülerinden iyilik örgüsü

Konya'da Kızılay kadınlarının kan bağışçıları için iyilik örgüsü etkinliği büyük beğeni topladıKONYA (İGFA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde Kızılay gönüllüsü kadınların iyilik örgüsü etkinliği beğeni topladı.  Türk Kızılayı AkşehirŞubesi’nde  Şerife Şahin  ve  Kadın Kolları Başkanı Funda Buğra öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte  kadın üyeler tarafından toplumda kan bağışının önemini vurguladı. İnsanların hayatlarına bir damlacık umut katmak için kan bağışçılarına hediye edilmek üzere Kızılay logolu örgüler işlendi.

Konya'da Kızılay kadınlarının kan bağışçıları için iyilik örgüsü etkinliği büyük beğeni topladı

KONYA (İGFA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde Kızılay gönüllüsü kadınların iyilik örgüsü etkinliği beğeni topladı. 

Türk Kızılayı AkşehirŞubesi’nde  Şerife Şahin  ve  Kadın Kolları Başkanı Funda Buğra öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte  kadın üyeler tarafından toplumda kan bağışının önemini vurguladı. İnsanların hayatlarına bir damlacık umut katmak için kan bağışçılarına hediye edilmek üzere Kızılay logolu örgüler işlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (