( (

İstanbullu lise öğrencilerinden TBMM ziyareti

09.02.2024 - 13:30, Güncelleme: 09.02.2024 - 13:30
 

İstanbullu lise öğrencilerinden TBMM ziyareti

İstanbul Başakşehir Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri TBMM'yi gezdi.ANKARA (İGFA) - TBMM'de Genel Kurul salonu ile Meclis yerleşkesini gezen İstanbul Başakşehir Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, daha sonra AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Grup Başkanvekilleri Abdulhamit Gül, Özlem Zengin, Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti İstanbul milletvekilleri Yıldız Konal Süslü ve Adem Yıldırım tarafından ağırlandı. AK Parti Grup Başkanı Güler ile TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Varank, Meclis çalışmaları ve kanun tekliflerinin yasalaşması süreçleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Güler ve Varank ile AK Parti Grup Başkanvekilleri öğrencilerin sorularını yanıtladı.

İstanbul Başakşehir Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri TBMM'yi gezdi.

ANKARA (İGFA) - TBMM'de Genel Kurul salonu ile Meclis yerleşkesini gezen İstanbul Başakşehir Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, daha sonra AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Grup Başkanvekilleri Abdulhamit Gül, Özlem Zengin, Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti İstanbul milletvekilleri Yıldız Konal Süslü ve Adem Yıldırım tarafından ağırlandı.

AK Parti Grup Başkanı Güler ile TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Varank, Meclis çalışmaları ve kanun tekliflerinin yasalaşması süreçleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Güler ve Varank ile AK Parti Grup Başkanvekilleri öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (