( (

Çiçek Turizm, iftarda buluşturdu

Gündem 26.07.2014 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Çiçek Turizm, iftarda buluşturdu

 Meram Eski Yol’da bulunan Çiçek Turizm Sosyal Tesisleri’nde bu yıl 17.’si düzenlenen iftar programına TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kazım Yanar, Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Yalçın, önceki dönem TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Ulu, çok sayıda turizmci, minibüs işletmecisi, iş, siyaset ve spor dünyasından yoğun katılım oldu.  Gelen misafirlerini kapıda karşılayan Çiçek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Okay Tınkır, herkese teşekkür etti. Tınkır, “11 ayın sultanı Ramazan ayının rahmetini siz değerli dostlarımız ile birlikte yaşamak istedik. Bu zamana kadar 16 kez düzenlediğimiz iftar programının bu yıl da 17.’sini düzenliyoruz. Burada her yıl iftarda sizler ile birlikte olmaktan çok mutluyuz. Göstermiş olduğunuz yoğun katılım Çiçek Turizm ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Gelecek yıl da aynı şekilde iftar sofrasında bulunmayı temenni ediyorum. Tüm dostlarımın Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim” dedi.  İftara katılan davetliler de Çiçek Turizm’in 17 yıldır gelenek haline getirdiği iftar programına katılmaktan ve dostları ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduklarını aktardı. 

 Meram Eski Yol’da bulunan Çiçek Turizm Sosyal Tesisleri’nde bu yıl 17.’si düzenlenen iftar programına TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kazım Yanar, Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Yalçın, önceki dönem TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Ulu, çok sayıda turizmci, minibüs işletmecisi, iş, siyaset ve spor dünyasından yoğun katılım oldu.  Gelen misafirlerini kapıda karşılayan Çiçek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Okay Tınkır, herkese teşekkür etti. Tınkır, “11 ayın sultanı Ramazan ayının rahmetini siz değerli dostlarımız ile birlikte yaşamak istedik. Bu zamana kadar 16 kez düzenlediğimiz iftar programının bu yıl da 17.’sini düzenliyoruz. Burada her yıl iftarda sizler ile birlikte olmaktan çok mutluyuz. Göstermiş olduğunuz yoğun katılım Çiçek Turizm ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Gelecek yıl da aynı şekilde iftar sofrasında bulunmayı temenni ediyorum. Tüm dostlarımın Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim” dedi.


 İftara katılan davetliler de Çiçek Turizm’in 17 yıldır gelenek haline getirdiği iftar programına katılmaktan ve dostları ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduklarını aktardı. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (