( (

Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun Esnafı Ziyaret Etti

Siyaset 27.02.2014 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun Esnafı Ziyaret Etti

Ama unuttukları, güzel Türkiye’nin güzel insanları artık hiçbir darbe veya girişime izin vermeyecek” dedi. 30 Mart Seçimleri yaklaşıyor. AK Parti Konya Belediye Başkan Adayları Konya’nın dört bir yanında vatandaş, esnaf ve toplumun değişik kesimleri ile bir araya gelerek destek isterken; AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da esnaf ziyareti yaparak esnafın sorunlarını dinledi. Başkan Sorgun, Piri Reis Çarşısı esnafını ziyaret etti Bu kapsamda İl Başkanı Ahmet Sorgun, Piri Reis Çarşısı’nı ziyaret ederek burada faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi. Ziyarette Başkan Ahmet Sorgun’un yanı sıra AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol da hazır bulundu. Sorgun; “Yeni Türkiye’nin önünü kesemezler” Esnafın sorunlarını dinleyen, taleplerini not alan ve bu konuda gerekli girişimlerde bulunacağını dile getiren Başkan Sorgun, son aylardaki gelişmeleri değerlendiren Sorgun; “17 Aralık ile Yeni Türkiye’nin önünü kesme ve istikrarı bozma amaçlanmıştır. 11 yıldır bu ülkeye hizmet eden AK Parti İktidarı, sandıkla değil gayrimeşru yollarla alaşağı edilmek isteniyor. Ama unutulan bir şey var ki AK Parti ve AK Parti İktidarı, diğer iktidarlara benzemez. İstendiği zaman şapkalarını alıp kaçanlardan değiliz ve hiçbir zaman da olmayacağız. Bu millet bunları hak etmiyor. Onun için de milletimiz iradelerine, iktidarına, istikrarına ve ülkelerine sahip çıkıyor. Bu güzel ülkeye bunları yaşatanlar da en kısa zamanda yaptıklarının hesabını verecekler” şeklinde konuştu. 

Ama unuttukları, güzel Türkiye’nin güzel insanları artık hiçbir darbe veya girişime izin vermeyecek” dedi.


30 Mart Seçimleri yaklaşıyor. AK Parti Konya Belediye Başkan Adayları Konya’nın dört bir yanında vatandaş, esnaf ve toplumun değişik kesimleri ile bir araya gelerek destek isterken; AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da esnaf ziyareti yaparak esnafın sorunlarını dinledi.


Başkan Sorgun, Piri Reis Çarşısı esnafını ziyaret etti


Bu kapsamda İl Başkanı Ahmet Sorgun, Piri Reis Çarşısı’nı ziyaret ederek burada faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi. Ziyarette Başkan Ahmet Sorgun’un yanı sıra AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol da hazır bulundu.


Sorgun; “Yeni Türkiye’nin önünü kesemezler”


Esnafın sorunlarını dinleyen, taleplerini not alan ve bu konuda gerekli girişimlerde bulunacağını dile getiren Başkan Sorgun, son aylardaki gelişmeleri değerlendiren Sorgun; “17 Aralık ile Yeni Türkiye’nin önünü kesme ve istikrarı bozma amaçlanmıştır. 11 yıldır bu ülkeye hizmet eden AK Parti İktidarı, sandıkla değil gayrimeşru yollarla alaşağı edilmek isteniyor. Ama unutulan bir şey var ki AK Parti ve AK Parti İktidarı, diğer iktidarlara benzemez. İstendiği zaman şapkalarını alıp kaçanlardan değiliz ve hiçbir zaman da olmayacağız. Bu millet bunları hak etmiyor. Onun için de milletimiz iradelerine, iktidarına, istikrarına ve ülkelerine sahip çıkıyor. Bu güzel ülkeye bunları yaşatanlar da en kısa zamanda yaptıklarının hesabını verecekler” şeklinde konuştu. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (