( (

Altunel İlçelerde Rekora Koşuyor

Siyaset 27.02.2014 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Altunel İlçelerde Rekora Koşuyor

 İlk olarak Ahırlı ilçesini ziyaret eden Altunel uzun bir araç konvoyu ile karşılandı. MHP Konya İl yönetim kurulu üyeleri ile ilçeye ulaşan Altunel’i akkise belediye başkanı ve Ahırlı belediye başkan adayı Ceylan Arslan karşıladı. Ahırlı ilçe meydanında kurulan platformda halka hitap eden Altunel Ceylan Arslan’ı başarılı çalışmalarından ötürü tebik etti. Genç yaşlı birçok vatandaşın doldurduğu miting alanında Altunel’e ilgi büyüktü. Genel gündem değerlendirmesi yapan Altunel Bozkır ve köylerinin sulama olarak gereken desteği almadığını belirterek, Konya hep öksüz çocuk muamelesi görüyor. Gap a harcanan para ortada. Ama nedense iş Konya ovası projesine gelince bir şeyler aksi gidiyor. Başbakan Konya’nın bakanı oluğunu iddia ediyor ama gerek desteği birtürlü vermiyor dedi. Halka Konya milletvekillerinide şikayet eden Altunel AKP Milletvekillerinin kaç tanesini Ahırlı ilçesini ziyaret ettiğini sordu. Vatandaşlar ise kimsenin ilgilenmediğini söyleyince, testiyi koysak seçtiririz diyen bir zihniyet var. Sizde 30 Mart’ta gerekeni yaparsınız artık diyince vatandaşlardan büyük bir alkış aldı.  Fatma isimli 95 yaşında olduğu öğrenilen bir yaşlı kadın Altunel’in konuşmasını bitirmesinin ardından Altunel’e sarlarak Allah sizlerden razı olsun, benim çocuğum yok ama sizler varsınız. Siz hepiniz Türkeşin evlatlarısınız. Bu hırsızlara gereken dersi verin diye konuştu. Altunel’de Allah nasip ederse 30 mart’tan sonra hırsızların bu memlekette barınamayacağını v devlepeşkeş çekenlere engel olacağının sözünü verdi. Ahırlı ilçe teşkilatınıda ziyaret eden Altunel daha sonra yaluhüyük ilçe teşkilatını ziyaret etti.   Ziyaretine akkise köyü ile devam eden Altunel bir taziye evinide ziyaret etti. Köy meydanına toplanan Halka hitap eden Altunel gördüğü kalabalık karşısında çok mutlu olduğunu ve heyecanlandığını dile getirdi. Akkis belediye başkanı Ceylan Arslan’ın  tüm MHP li belediyelerde olduğu gibi kısıtlı imkanlarla en iyisini yaptığını belirten Altunel, Konya belediyelerinin çiçeklere harcadığı para buraya verilse Akkise koskoca bir ilçe olurdu die konuştu. Ceylan başkanla el ele verip çalışacaklarını belirten Altunel belediyeyi kazandıktan sonra yapılan hırsızlıkların önüne geçeceklerinide yineledi.        Altunel gezilerine Altınekin ilçesi ile devam etti. Altınekinde yaklaşık 150 i araçlık konvoyla karşılanan Altunel adeta gövde gösterisi yaptı.  

 İlk olarak Ahırlı ilçesini ziyaret eden Altunel uzun bir araç konvoyu ile karşılandı. MHP Konya İl yönetim kurulu üyeleri ile ilçeye ulaşan Altunel’i akkise belediye başkanı ve Ahırlı belediye başkan adayı Ceylan Arslan karşıladı. Ahırlı ilçe meydanında kurulan platformda halka hitap eden Altunel Ceylan Arslan’ı başarılı çalışmalarından ötürü tebik etti. Genç yaşlı birçok vatandaşın doldurduğu miting alanında Altunel’e ilgi büyüktü. Genel gündem değerlendirmesi yapan Altunel Bozkır ve köylerinin sulama olarak gereken desteği almadığını belirterek, Konya hep öksüz çocuk muamelesi görüyor. Gap a harcanan para ortada. Ama nedense iş Konya ovası projesine gelince bir şeyler aksi gidiyor. Başbakan Konya’nın bakanı oluğunu iddia ediyor ama gerek desteği birtürlü vermiyor dedi. Halka Konya milletvekillerinide şikayet eden Altunel AKP Milletvekillerinin kaç tanesini Ahırlı ilçesini ziyaret ettiğini sordu. Vatandaşlar ise kimsenin ilgilenmediğini söyleyince, testiyi koysak seçtiririz diyen bir zihniyet var. Sizde 30 Mart’ta gerekeni yaparsınız artık diyince vatandaşlardan büyük bir alkış aldı.  Fatma isimli 95 yaşında olduğu öğrenilen bir yaşlı kadın Altunel’in konuşmasını bitirmesinin ardından Altunel’e sarlarak Allah sizlerden razı olsun, benim çocuğum yok ama sizler varsınız. Siz hepiniz Türkeşin evlatlarısınız. Bu hırsızlara gereken dersi verin diye konuştu. Altunel’de Allah nasip ederse 30 mart’tan sonra hırsızların bu memlekette barınamayacağını v devlepeşkeş çekenlere engel olacağının sözünü verdi. Ahırlı ilçe teşkilatınıda ziyaret eden Altunel daha sonra yaluhüyük ilçe teşkilatını ziyaret etti.


  Ziyaretine akkise köyü ile devam eden Altunel bir taziye evinide ziyaret etti. Köy meydanına toplanan Halka hitap eden Altunel gördüğü kalabalık karşısında çok mutlu olduğunu ve heyecanlandığını dile getirdi. Akkis belediye başkanı Ceylan Arslan’ın  tüm MHP li belediyelerde olduğu gibi kısıtlı imkanlarla en iyisini yaptığını belirten Altunel, Konya belediyelerinin çiçeklere harcadığı para buraya verilse Akkise koskoca bir ilçe olurdu die konuştu. Ceylan başkanla el ele verip çalışacaklarını belirten Altunel belediyeyi kazandıktan sonra yapılan hırsızlıkların önüne geçeceklerinide yineledi.


 


     Altunel gezilerine Altınekin ilçesi ile devam etti. Altınekinde yaklaşık 150 i araçlık konvoyla karşılanan Altunel adeta gövde gösterisi yaptı.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (