( (

Konya Tohum Ve Hayvancılık Fuarları İçin Geri Sayım Başladı…

Bölge 20.02.2014 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Konya Tohum Ve Hayvancılık Fuarları İçin Geri Sayım Başladı…

KONYA TOHUM 2014 3. Tohumculuk, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı ve KONYA HAYVANCILIK 2014 2. Hayvancılık, Ekipmanları ve Süt Endüstrisi Fuarı kuruluşumuz TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş tarafından T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı başta olmak üzere, T.C.Konya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi, KTO – Karatay Üniversitesi, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği,  TZOB Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Pankobirlik,  Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in sağladıkları değerli destek ve işbirlikleri ile 27 Şubat  - 2 Mart 2014  tarihleri arasında KTO – TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.    Sahip olduğu geniş tarıma elverişli arazisi ile ülkemizin buğday ambarı, tohum üretim merkezi ve tarım sektörünün başkenti Konya’da, 15 ülkeden 200’e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile hazırlanan KONYA TOHUM ve HAYVANCILIK Fuarları gerçekleştirilen etkin tanıtım ve pazarlama faaliyetleri neticesinde 4 gün boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelecek onbinlerce ziyaretçiyi Konya’da, Tüyap çatısı altında buluşturarak, yeni iş bağlantılarının kurulacağı eşsiz bir platform olacak. KTO  - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi, tohum sektörünün Anadolu’daki tek fuarı olan Konya Tohum Fuarı ve bu yıl eş zamanlı ikinci kez gerçekleştirilecek olan Konya Hayvancılık Fuarı ile Orta Anadolu başta olmak üzere ülkemizin tüm bölgelerini kapsayan illerden ziraat odalarımız, tarım il/ilçe müdürlüklerimiz ve sektörel birliklerimizin destekleri ile kuruluşumuz Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilen 500’e yakın heyet organizasyonları sonucunda gelecek ziyaretçilerimizin yanı sıra Ortadoğu, Balkanlar başta olmak üzere yurtdışından gelecek alım heyetlerine de ev sahipliği yapacak. Şehir Merkezi’nden Alaaddin Kültür Park girişinden her saat başı ücretsiz servislerin kaldırılacağı Fuarlar, 27 - 28 Şubat ve 1 Mart 2014 günlerinde 09.30 – 18.00 saatleri arasında 2 Mart 2014 günü ise 09.30 -17.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

KONYA TOHUM 2014 3. Tohumculuk, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı ve KONYA HAYVANCILIK 2014 2. Hayvancılık, Ekipmanları ve Süt Endüstrisi Fuarı kuruluşumuz TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş tarafından T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı başta olmak üzere, T.C.Konya Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi, KTO – Karatay Üniversitesi, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği,  TZOB Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Pankobirlik,  Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in sağladıkları değerli destek ve işbirlikleri ile 27 Şubat  - 2 Mart 2014  tarihleri arasında KTO – TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.   


Sahip olduğu geniş tarıma elverişli arazisi ile ülkemizin buğday ambarı, tohum üretim merkezi ve tarım sektörünün başkenti Konya’da, 15 ülkeden 200’e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile hazırlanan KONYA TOHUM ve HAYVANCILIK Fuarları gerçekleştirilen etkin tanıtım ve pazarlama faaliyetleri neticesinde 4 gün boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelecek onbinlerce ziyaretçiyi Konya’da, Tüyap çatısı altında buluşturarak, yeni iş bağlantılarının kurulacağı eşsiz bir platform olacak.


KTO  - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi, tohum sektörünün Anadolu’daki tek fuarı olan Konya Tohum Fuarı ve bu yıl eş zamanlı ikinci kez gerçekleştirilecek olan Konya Hayvancılık Fuarı ile Orta Anadolu başta olmak üzere ülkemizin tüm bölgelerini kapsayan illerden ziraat odalarımız, tarım il/ilçe müdürlüklerimiz ve sektörel birliklerimizin destekleri ile kuruluşumuz Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilen 500’e yakın heyet organizasyonları sonucunda gelecek ziyaretçilerimizin yanı sıra Ortadoğu, Balkanlar başta olmak üzere yurtdışından gelecek alım heyetlerine de ev sahipliği yapacak.


Şehir Merkezi’nden Alaaddin Kültür Park girişinden her saat başı ücretsiz servislerin kaldırılacağı Fuarlar, 27 - 28 Şubat ve 1 Mart 2014 günlerinde 09.30 – 18.00 saatleri arasında 2 Mart 2014 günü ise 09.30 -17.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (