( (

Satış okulu eğitiminde Sertifika töreni yapıldı

14.06.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Satış okulu eğitiminde Sertifika töreni yapıldı

Eğitimin ardından programa katılan öğrencilere sertifikaları MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek tarafından takdim edildi. MÜSİAD Konya Şubesinde üç gün süren eğitimin ardından sertifika töreni düzenlendi. Törende ilk olarak konuşan MÜSİAD Konya Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanı Ömer Faruk Okka, “ Her sene mutat olarak satış okulu eğitimi adı altında eğitim programları düzenliyoruz. Eğitimlerin katılımcılara önemli katkıları oluyor. Burada kazandığımız bilgiler, tecrübeler bizim normal şartlarda kısa sürede edinebileceğimiz bilgiler değil” şeklinde konuştu. MÜSİAD’da eğitim vermekten büyük memnuniyet duyduğunu belirten satış okulu eğitmeni Aydın Göle, “ Kurumsal gelişimi bütün kurumların önemsemeli. Kurumsal gelişimi de kişisel gelişimler oluşturacaktır. Sizler kurumların beyinleri olacaksınız. Bu istekte olmanız çok önemli. Konya’mızı bir güneş gibi parlatmak sizlerin elinde olacak” ifadesini kullandı. Programda son olarak sözü alan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek de, “Mesleki eğitim ve yetişmiş insan kaynağı konusu şehrimiz sanayisi için önemli bir olgu. Konya’nın 2023 vizyonundaki 15 milyar dolarlık ihracat hedefinde uluslararası pazarlama ve satış anlamında daha iyi yerlerde olmamız gerekiyor. Satış - pazarlama argümanlarımızı geliştirmek ve şehrimizi geliştirmekle yükümlüyüz” dedi. Bu eğitimlerde şehrimizi ve firmalarımızı bir üst kulvara taşıma gayretinde olduklarını vurgulayan Başkan Şimşek, “Bu eğitimlerin insanların kendilerini daha iyi yetiştirebilmeleri için büyük önemi var. Bu anlamda eksiklerinizi tamamlamak, yeni bilgiler kazanmak sizler için avantaj olacaktır. Bu eğitimle sizlerin artı bir değer kazandığı kanaatindeyim” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından eğitime katılan katılımcılara sertifikaları MÜSİAD Konya Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanı Ömer Faruk Okka ve MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek tarafından taktim edildi.
Eğitimin ardından programa katılan öğrencilere sertifikaları MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek tarafından takdim edildi.



MÜSİAD Konya Şubesinde üç gün süren eğitimin ardından sertifika töreni düzenlendi. Törende ilk olarak konuşan MÜSİAD Konya Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanı Ömer Faruk Okka, “ Her sene mutat olarak satış okulu eğitimi adı altında eğitim programları düzenliyoruz. Eğitimlerin katılımcılara önemli katkıları oluyor. Burada kazandığımız bilgiler, tecrübeler bizim normal şartlarda kısa sürede edinebileceğimiz bilgiler değil” şeklinde konuştu.



MÜSİAD’da eğitim vermekten büyük memnuniyet duyduğunu belirten satış okulu eğitmeni Aydın Göle, “ Kurumsal gelişimi bütün kurumların önemsemeli. Kurumsal gelişimi de kişisel gelişimler oluşturacaktır. Sizler kurumların beyinleri olacaksınız. Bu istekte olmanız çok önemli. Konya’mızı bir güneş gibi parlatmak sizlerin elinde olacak” ifadesini kullandı.



Programda son olarak sözü alan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek de, “Mesleki eğitim ve yetişmiş insan kaynağı konusu şehrimiz sanayisi için önemli bir olgu. Konya’nın 2023 vizyonundaki 15 milyar dolarlık ihracat hedefinde uluslararası pazarlama ve satış anlamında daha iyi yerlerde olmamız gerekiyor. Satış - pazarlama argümanlarımızı geliştirmek ve şehrimizi geliştirmekle yükümlüyüz” dedi.



Bu eğitimlerde şehrimizi ve firmalarımızı bir üst kulvara taşıma gayretinde olduklarını vurgulayan Başkan Şimşek, “Bu eğitimlerin insanların kendilerini daha iyi yetiştirebilmeleri için büyük önemi var. Bu anlamda eksiklerinizi tamamlamak, yeni bilgiler kazanmak sizler için avantaj olacaktır. Bu eğitimle sizlerin artı bir değer kazandığı kanaatindeyim” şeklinde konuştu.



Konuşmaların ardından eğitime katılan katılımcılara sertifikaları MÜSİAD Konya Şubesi Eğitim Komisyonu Başkanı Ömer Faruk Okka ve MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek tarafından taktim edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (