( (

Ovakavağı Beldesinde Halk Eğitim Sergisi

14.06.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Ovakavağı Beldesinde Halk Eğitim Sergisi

Düzenlenen törene Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda belde sakinleri katıldı. Karatay Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Öz, makine nakış kursuna katılan ve diploma almaya hak kazanan 15 öğrenciyi tebrik etti. Belde Belediye Başkanı Mustafa Sarıca’nın düzenlenen yılsonu sergisi ve diploma töreninde kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür konuşmasının ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Büyükşehir Yasası ile birlikte yapısal olarak bu tür kursların Komek ile birleşeceğini hatırlattı. Başkan Hançerli; bayanların hem el becerilerinin ortaya konulması hem de daha güzel vakit geçirmeleri açısından bu kurslarının öneminin çok büyük olduğunu belirtti. Büyükşehir yasası ile birlikte hem Büyükşehir Belediyemizi hem de Karatay Belediyesi olarak bizleri daha sık göreceksiniz diyen Başkan Hançerli; bu sayede mahalle olacak beldelerimizde yatırım hizmetleri daha hızlı devam edecek, dedi. Başkan Hançerli sergide emeği geçen herkese teşekkür etti. Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise konuşmasında eğitime önem vererek “ Geleceğin, gençlerin elinde olması için iyi eğitim alarak, iyi yetiştirilmeleri gerek. Bunun olması için ise öncelikle ailelerin ve bizlerin iyi yetişmiş olası gerek” dedi. Hayat boyu eğitim sayesinde ayrım gözetmeksizin her yaşta, her türlü eğitimin sizlerin emrinde olacak diyen Altıntaş; bu sayede ailelerimiz ve çocuklarımız bu devlete fayda sağlayacaktır, dedi. Diploma alan bütün öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Altıntaş, serginin hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından yıl boyunca el sanatlarında eğitim gören 15 öğrenciye törene katılan protokol tarafından diplomaları verildi.
Düzenlenen törene Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda belde sakinleri katıldı.

Karatay Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Öz, makine nakış kursuna katılan ve diploma almaya hak kazanan 15 öğrenciyi tebrik etti.
Belde Belediye Başkanı Mustafa Sarıca’nın düzenlenen yılsonu sergisi ve diploma töreninde kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür konuşmasının ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Büyükşehir Yasası ile birlikte yapısal olarak bu tür kursların Komek ile birleşeceğini hatırlattı. Başkan Hançerli; bayanların hem el becerilerinin ortaya konulması hem de daha güzel vakit geçirmeleri açısından bu kurslarının öneminin çok büyük olduğunu belirtti. Büyükşehir yasası ile birlikte hem Büyükşehir Belediyemizi hem de Karatay Belediyesi olarak bizleri daha sık göreceksiniz diyen Başkan Hançerli; bu sayede mahalle olacak beldelerimizde yatırım hizmetleri daha hızlı devam edecek, dedi. Başkan Hançerli sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise konuşmasında eğitime önem vererek “ Geleceğin, gençlerin elinde olması için iyi eğitim alarak, iyi yetiştirilmeleri gerek. Bunun olması için ise öncelikle ailelerin ve bizlerin iyi yetişmiş olası gerek” dedi. Hayat boyu eğitim sayesinde ayrım gözetmeksizin her yaşta, her türlü eğitimin sizlerin emrinde olacak diyen Altıntaş; bu sayede ailelerimiz ve çocuklarımız bu devlete fayda sağlayacaktır, dedi. Diploma alan bütün öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Altıntaş, serginin hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından yıl boyunca el sanatlarında eğitim gören 15 öğrenciye törene katılan protokol tarafından diplomaları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (