( (

Dinlemeye karşı yeni uygulama!

26.12.2012 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Dinlemeye karşı yeni uygulama!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisinde bulunan böceklerin ardından" İstanbul Adliyesinde görev yapan terör savcılarının odasından olası ses sızmalarını engellemek için gün boyu klasik müzik dinletisi yapılıyor. Başbakan Erdoğan’ın çalışma ofisinde gizli dinleme cihazlarının bulunmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayında" olası dinlemelerin önüne geçilebilmek için yeni bir uygulama başlatıldı. Adalet Sarayı’nda TMK 10. Madde ile görevli savcıların bulunduğu katta olası konuşmaların koridorda bekleyenler tarafından duyulmaması için müzik uygulaması başlatıldı. Terör" uyuşturucu ve organize suçlardan savcılara ifade vermeyi bekleyen şüpheliler ile koridordan geçen avukat ve polisler klasik müzik dinliyor. Adliyede girilmesi en zor olan TMK 10. Madde ile görevli savcıların bulunduğu koridorun her iki girişinde özel güvenlik görevlileri ve polisler bulunuyor. Savcıların odalarının bulunduğu koridora" polis ve ifade vermek için bekleyen kişiler dışında kimse bekletilmiyor. Gazetecilere koyduğu yasakla gündeme gelen TMK 10. Madde ile görevli başsavcı vekilli" savcıların odalarında konuşulanların koridorda bulunan kişiler tarafından duyulmaması için" idari işlerden bir çözüm bulmasını istedi. Yapılan çalışma sonucunda ses sızmalarını engellemek için savcıların" odasının yer aldığı koridorda ses sistemi kurularak kısık sesli müzik dinletisi yapılmasına başlandı.İHA .
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisinde bulunan böceklerin ardından" İstanbul Adliyesinde görev yapan terör savcılarının odasından olası ses sızmalarını engellemek için gün boyu klasik müzik dinletisi yapılıyor.

Başbakan Erdoğan’ın çalışma ofisinde gizli dinleme cihazlarının bulunmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayında" olası dinlemelerin önüne geçilebilmek için yeni bir uygulama başlatıldı.

Adalet Sarayı’nda TMK 10. Madde ile görevli savcıların bulunduğu katta olası konuşmaların koridorda bekleyenler tarafından duyulmaması için müzik uygulaması başlatıldı. Terör" uyuşturucu ve organize suçlardan savcılara ifade vermeyi bekleyen şüpheliler ile koridordan geçen avukat ve polisler klasik müzik dinliyor.

Adliyede girilmesi en zor olan TMK 10. Madde ile görevli savcıların bulunduğu koridorun her iki girişinde özel güvenlik görevlileri ve polisler bulunuyor. Savcıların odalarının bulunduğu koridora" polis ve ifade vermek için bekleyen kişiler dışında kimse bekletilmiyor.

Gazetecilere koyduğu yasakla gündeme gelen TMK 10. Madde ile görevli başsavcı vekilli" savcıların odalarında konuşulanların koridorda bulunan kişiler tarafından duyulmaması için" idari işlerden bir çözüm bulmasını istedi.

Yapılan çalışma sonucunda ses sızmalarını engellemek için savcıların" odasının yer aldığı koridorda ses sistemi kurularak kısık sesli müzik dinletisi yapılmasına başlandı.İHA

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (