( (

Alper Gezeravcı'dan Vali Aygöl'e ziyaret

30.05.2024 - 17:39, Güncelleme: 30.05.2024 - 17:39
 

Alper Gezeravcı'dan Vali Aygöl'e ziyaret

Alper Gezeravcı, Bilecik Valisi Şefik Aygöl'e ziyarette bulundu.BİLECİK (İGFA) - Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Bilecik Valisi Şefik Aygöl'ü ziyaret etti.   Görüşmede; Uzay araştırmaları ve astronotluk deneyimleri üzerine önemli konular ele alındı. Vali Aygöl, Gezeravcı’yı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, onun başarılarının ülkemiz için gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Alper Gezeravcı, Bilecik Valisi Şefik Aygöl'e ziyarette bulundu.

BİLECİK (İGFA) - Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Bilecik Valisi Şefik Aygöl'ü ziyaret etti. 

 Görüşmede; Uzay araştırmaları ve astronotluk deneyimleri üzerine önemli konular ele alındı. Vali Aygöl, Gezeravcı’yı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, onun başarılarının ülkemiz için gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (