( (

Bozkır Belediye Başkanı Karabulut'tan 19 Mayıs Mesajı

Gündem (Haber Merkezi) - | 18.05.2024 - 10:11, Güncelleme: 18.05.2024 - 10:11
 

Bozkır Belediye Başkanı Karabulut'tan 19 Mayıs Mesajı

Konya Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı
Başkan Karabulut mesajında şu ifadeleri kullandı:...   "19 Mayıs 1919'da, İstanbul'un işgali üzerine yola çıkan ve zorlu bir yolculuktan sonra Anadolu'ya ayak basan Mustafa Kemal Atatürk'ün Anadolu'ya özgürlük, umut ve güven tohumlarını ekişinin 105. yıl dönümünü kutluyoruz.   Mustafa Kemal'in Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının yıldönümü. O gün Samsun'un vatanperver insanlarını selamlayan Atatürk'ün taşıdığı duygularla, sizleri selamlıyorum.   Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız hepimize kutlu olsun.   Bu güzel günde Bandırma Vapuru ile sahile çıkan Kahramanları saygıyla anıyor, mürettebattan kaptanına, en rütbesizinden Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'e kadar tümünün önünde saygı ve minnetle eğiliyoruz.   Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır 19 Mayıs; 19 Mayıs, sadece Türk millî kurtuluş hareketinin başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler ailesi içerisinde yerini almasının adıdır. 19 Mayıs, gençlik; gençlik gelecek demektir. Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir. 19 Mayıs 1919, kendisini Türkiye Cumhuriyeti ile özdeşleştiren Ulu Önder Mustafa Kemal'in "Ben o gün doğdum" dediği mukaddes bir gündür. "Sizler yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar" diyor Atatürk!   Unutmayınız ki sizler: Atatürk'ün eserlerinin temel taşısınız.   Unutmayınız ki: her 19 Mayıs'ta, Samsun'dan, elden ele Ankara'ya koşturulan bayrağımız, rengini, siz asil Türk evladının damarlarındaki asil kandan almaktadır. Bu duygularla, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; siz gençlerimizin bayramını kutluyorum."
Konya Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı
Başkan Karabulut mesajında şu ifadeleri kullandı:...
 
"19 Mayıs 1919'da, İstanbul'un işgali üzerine yola çıkan ve zorlu bir yolculuktan sonra Anadolu'ya ayak basan Mustafa Kemal Atatürk'ün Anadolu'ya özgürlük, umut ve güven tohumlarını ekişinin 105. yıl dönümünü kutluyoruz.
 
Mustafa Kemal'in Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının yıldönümü. O gün Samsun'un vatanperver insanlarını selamlayan Atatürk'ün taşıdığı duygularla, sizleri selamlıyorum.
 
Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız hepimize kutlu olsun.
 
Bu güzel günde Bandırma Vapuru ile sahile çıkan Kahramanları saygıyla anıyor, mürettebattan kaptanına, en rütbesizinden Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'e kadar tümünün önünde saygı ve minnetle eğiliyoruz.
 
Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır 19 Mayıs;
19 Mayıs, sadece Türk millî kurtuluş hareketinin başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler ailesi içerisinde yerini almasının adıdır.
19 Mayıs, gençlik; gençlik gelecek demektir. Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir.
19 Mayıs 1919, kendisini Türkiye Cumhuriyeti ile özdeşleştiren Ulu Önder Mustafa Kemal'in "Ben o gün doğdum" dediği mukaddes bir gündür.
"Sizler yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar" diyor Atatürk!
 
Unutmayınız ki sizler: Atatürk'ün eserlerinin temel taşısınız.
 
Unutmayınız ki: her 19 Mayıs'ta, Samsun'dan, elden ele Ankara'ya koşturulan bayrağımız, rengini, siz asil Türk evladının damarlarındaki asil kandan almaktadır.
Bu duygularla, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; siz gençlerimizin bayramını kutluyorum."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (