( (

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım’dan Açıklama

Gündem 03.05.2020 - 11:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım’dan Açıklama

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, bugün yazılı basında hakkında çıkan haberlere ilişkin olarak kişisel Facebook hesabı üzerinden bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı.
Yıldırım, yapılan haberlerle ilgili tüm hukuki haklarımı kullanacağım derken “Haberde yer alan sokağa çıkma yasağını ihlal ettiğim ve kumar oynadığım iddiası tamamen gerçek dışıdır. Zira işyerimin bulunduğu ve ikamet ettiğim Çanakkale-Çan ilçesinde COVİD-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı hiç ilan edilmemiştir.” ifadelerini kullandı.   İşte Yıldırım’ın açıklamaları   KAMUOYU DUYURUSU Sabah Gazetesinin internet sitesinde 02.05.2020 Tarihinde şahsımla ilgili gerçek dışı ve kamuoyunu yanıltıcı bir haber yayınlanmıştır. Haberde yer alan sokağa çıkma yasağını ihlal ettiğim ve kumar oynadığım iddiası tamamen gerçek dışıdır. Zira iş yerimin bulunduğu ve ikamet ettiğim Çanakkale-Çan ilçesinde COVİD-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı hiç ilan edilmemiştir. Dolayısı ile olmayan bir yasağın ihlali de söz konusu değildir. Şahsım uzun yıllardır Çan ilçesinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik mesleğini icra etmektedir. Hemşehrilerim tarafından sevilen ve sayılan bir konuma sahibim. Bahse konu olay gecesi muhasebesine baktığım bir mükellefim tarafından çay içmek üzere esnaf arkadaşlarından da bulunduğu bir eve davet edildim. Saat 2.30 sularında davet edildiğim yere intikal ettim. Çay içtiğimiz sırada emniyet güçleri kapıya gelerek işlem yapmak istediler. Orada tutulan tutanakta da açıkça ifade ettiğim gibi ne öncesinde ne de olay günü kumar oynamış değilim . Hal böyle iken servis edilen bu yalan ve yanlış haber ile şahsımın karalanmak istemesini şiddetle kınıyorum. Ayrıca bu hususta saklı olan tüm hukuki haklarımı da kullanacağım. Kamuyouna saygı ile duyurulur…   Hüseyin YILDIRIM GELECEK PARTİSİ ÇANAKKALE İL BAŞKANI
Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, bugün yazılı basında hakkında çıkan haberlere ilişkin olarak kişisel Facebook hesabı üzerinden bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Yıldırım, yapılan haberlerle ilgili tüm hukuki haklarımı kullanacağım derken “Haberde yer alan sokağa çıkma yasağını ihlal ettiğim ve kumar oynadığım iddiası tamamen gerçek dışıdır. Zira işyerimin bulunduğu ve ikamet ettiğim Çanakkale-Çan ilçesinde COVİD-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı hiç ilan edilmemiştir.” ifadelerini kullandı.

 

İşte Yıldırım’ın açıklamaları

 

KAMUOYU DUYURUSU


Sabah Gazetesinin internet sitesinde 02.05.2020 Tarihinde şahsımla ilgili gerçek dışı ve kamuoyunu yanıltıcı bir haber yayınlanmıştır.


Haberde yer alan sokağa çıkma yasağını ihlal ettiğim ve kumar oynadığım iddiası tamamen gerçek dışıdır.


Zira iş yerimin bulunduğu ve ikamet ettiğim Çanakkale-Çan ilçesinde COVİD-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı hiç ilan edilmemiştir. Dolayısı ile olmayan bir yasağın ihlali de söz konusu değildir.


Şahsım uzun yıllardır Çan ilçesinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik mesleğini icra etmektedir. Hemşehrilerim tarafından sevilen ve sayılan bir konuma sahibim.


Bahse konu olay gecesi muhasebesine baktığım bir mükellefim tarafından çay içmek üzere esnaf arkadaşlarından da bulunduğu bir eve davet edildim. Saat 2.30 sularında davet edildiğim yere intikal ettim.


Çay içtiğimiz sırada emniyet güçleri kapıya gelerek işlem yapmak istediler. Orada tutulan tutanakta da açıkça ifade ettiğim gibi ne öncesinde ne de olay günü kumar oynamış değilim .


Hal böyle iken servis edilen bu yalan ve yanlış haber ile şahsımın karalanmak istemesini şiddetle kınıyorum.
Ayrıca bu hususta saklı olan tüm hukuki haklarımı da kullanacağım.


Kamuyouna saygı ile duyurulur…

 

Hüseyin YILDIRIM
GELECEK PARTİSİ ÇANAKKALE İL BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (