( (

Bakan Koca: 5 Bin Test Kapasiteli Laboratuvar Kurduk

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 03.05.2020 - 11:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bakan Koca: 5 Bin Test Kapasiteli Laboratuvar Kurduk

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gebze'de günlük 5 bin test kapasiteli laboratuvar kurduklarını açıkladı.
Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada sanayi üretiminin devamı için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Bu kapsamda Gebze'de sanayi bölgesinde günlük 5 bin test kapasiteli bir laboratuvar kurduklarını ifade eden Koca, "Devamı gelecek" dedi. Koca'nın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle: "NORMALLEŞME SÜRECİNDE SANAYİ ÜRETİMİNİN, COVID-19 tedbirlerine uygun, güvenle devamı için çalışmalarımızı başlattık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ve Kocaeli Sanayi Odası’nın organizasyon desteğiyle GEBZE’DE, günlük 5.000 test kapasiteli bir laboratuvar kurduk. Devamı gelecek."
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gebze'de günlük 5 bin test kapasiteli laboratuvar kurduklarını açıkladı.

Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada sanayi üretiminin devamı için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Bu kapsamda Gebze'de sanayi bölgesinde günlük 5 bin test kapasiteli bir laboratuvar kurduklarını ifade eden Koca, "Devamı gelecek" dedi.

Koca'nın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"NORMALLEŞME SÜRECİNDE SANAYİ ÜRETİMİNİN, COVID-19 tedbirlerine uygun, güvenle devamı için çalışmalarımızı başlattık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ve Kocaeli Sanayi Odası’nın organizasyon desteğiyle GEBZE’DE, günlük 5.000 test kapasiteli bir laboratuvar kurduk. Devamı gelecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (