( (

Seydişehir Modern Bir Kütüphaneye Kavuşuyor

Eğitim 21.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Seydişehir Modern Bir Kütüphaneye Kavuşuyor

 İmzalanan protokolün ardından 1956 yılından bu yana hizmet veren Seydişehir Halk Kütüphanesi yıkım çalışmaları Seydişehir Belediyesi tarafından yapılarak yerine yeni bir kütüphane binası yükseliyor.  Başkan Tutal, " Gençlerimizin kendilerini geliştirebilmeleri, Çocuklarımızın ve gençlerimizin erken yaşlarda kültür ve sanat eğitimi almalarını amaçlıyoruz. Seydişehir’imize daha modern bir kütüphane yapma çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah en kısa sürede tamamlanacak olan bu yapı, bu sene içinde faaliyete geçecektir” dedi.

 İmzalanan protokolün ardından 1956 yılından bu yana hizmet veren Seydişehir Halk Kütüphanesi yıkım çalışmaları Seydişehir Belediyesi tarafından yapılarak yerine yeni bir kütüphane binası yükseliyor.


 Başkan Tutal, " Gençlerimizin kendilerini geliştirebilmeleri, Çocuklarımızın ve gençlerimizin erken yaşlarda kültür ve sanat eğitimi almalarını amaçlıyoruz. Seydişehir’imize daha modern bir kütüphane yapma çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah en kısa sürede tamamlanacak olan bu yapı, bu sene içinde faaliyete geçecektir” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (