( (

Hırsızlık Şüphelilerinin Evinden Çok Sayıda Tabanca ve Tarihi Eser Çıktı

Asayiş (Haber Merkezi) - | 23.10.2024 - 10:02, Güncelleme: 23.10.2024 - 10:02
 

Hırsızlık Şüphelilerinin Evinden Çok Sayıda Tabanca ve Tarihi Eser Çıktı

Konya’da hırsızlık şüphelilerinin evlerine baskın yapan polisler çok sayıda tabanca ve tarihi eser ele geçirirken 1 şüpheli tutuklandı.
Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri farklı adreslerden hırsızlık yaptığı belirlenen 3 hırsızlık şüphelisinin peşine düştü. Yapılan takip neticesinde polis ekipleri hırsızların kimliğini kısa sürede tespit etti. Şüphelilerin saklandığı Karatay İlçesi Erenler Mahallesindeki 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, Y.G. (38 yaşında, 18 adet suç kaydı), M.M.E. (17 yaşında, 17 adet suç kaydı) ve İ.Ş.G.’yi (27 yaşında, 6 suç kaydı) yakalayarak gözaltına aldı.   Adreslerde yapılan aramalarda 7 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, çok sayıda tabanca ve av tüfeği fişeği, 24 adet tarihi eser niteliğinde sikke ve obje ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.   Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheliden Y.G., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Konya’da hırsızlık şüphelilerinin evlerine baskın yapan polisler çok sayıda tabanca ve tarihi eser ele geçirirken 1 şüpheli tutuklandı.

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri farklı adreslerden hırsızlık yaptığı belirlenen 3 hırsızlık şüphelisinin peşine düştü. Yapılan takip neticesinde polis ekipleri hırsızların kimliğini kısa sürede tespit etti. Şüphelilerin saklandığı Karatay İlçesi Erenler Mahallesindeki 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, Y.G. (38 yaşında, 18 adet suç kaydı), M.M.E. (17 yaşında, 17 adet suç kaydı) ve İ.Ş.G.’yi (27 yaşında, 6 suç kaydı) yakalayarak gözaltına aldı.

 

Adreslerde yapılan aramalarda 7 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, çok sayıda tabanca ve av tüfeği fişeği, 24 adet tarihi eser niteliğinde sikke ve obje ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheliden Y.G., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (