( (

Helim Demirörs, Selçukya Kültür Evinde Okurları İle Buluştu

Kültür Sanat ((D.P.)) - Derviş Paşazade | 11.10.2024 - 12:28, Güncelleme: 11.10.2024 - 12:28
 

Helim Demirörs, Selçukya Kültür Evinde Okurları İle Buluştu

Şair Helim Demirörs, Selçukya Kültür Sanat Derneği bünyesinde kurulan (SKY) Selçukya Kültür Yayınlarından çıkarmış olduğu ilk kitabı, Sabah Serçeleri’ni okurlarına imzaladı.
Selçukya Kültür Sanat Evinde düzenlenen imza gününde konuşan Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat;   şiir adeta onun hayat tarzı olmuş. Kendisinden, bir şiir kitabı çıkarma talebi gelince, doğrusu “biraz daha zamana ihtiyacı bulunduğunu ve Selçukya Okulu’nun tebeşir tozunu biraz daha yutması gerektiğini” tavsiye etmiştim kendisine. Bugün artık onun olgunlaştığını ve bir kitaba ismini verecek olgunluğa nispeten ulaşmış olduğunu gördüm ve böylece “SABAH SERÇELERİ” doğmuş oldu. Şiirlerini okuduğunuzda, edebin, sevginin, saygının, geçmişin güzelliklerinin, içinde bulunduğumuz zamanın birtakım olumsuzluklarının, şehir ve köy yaşamının, özlemlerin ne denli anlamlar içerdiğini hep birlikte hissetmiş olacağız.  ifadelerine yer verdi. Açılış konuşmasının akabinde katılımcılara Sabah Serçeleri kitabını imzalayan şair Helim Demirörs ise konuşmasında; İki yıl önce, şiire olan sevgimden olsa gerek, elbette Allah’ın bana bir lütfu olarak da gördüğüm ve Konya’da “Şiir Akşamları” faaliyetlerini sürdüren, başkanlığını da Av. Fatma Şeref Polat Hanımefendi’nin yaptığı Selçukya Kültür Ve Sanat Derneği ile tanışma mutluluğuna eriştim. Selçukya bana şiir konusunda bir okul görevi sundu. Selçukya, şiir yolundaki en önemli yol göstericim oldu. Kitap çıkarma cesaretini bana Selçukya Okulu vermiştir. ifadelerine yer vererek katılımcılara teşekkür etti. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Şair Helim Demirörs, Selçukya Kültür Sanat Derneği bünyesinde kurulan (SKY) Selçukya Kültür Yayınlarından çıkarmış olduğu ilk kitabı, Sabah Serçeleri’ni okurlarına imzaladı.

Selçukya Kültür Sanat Evinde düzenlenen imza gününde konuşan Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat;   şiir adeta onun hayat tarzı olmuş. Kendisinden, bir şiir kitabı çıkarma talebi gelince, doğrusu “biraz daha zamana ihtiyacı bulunduğunu ve Selçukya Okulu’nun tebeşir tozunu biraz daha yutması gerektiğini” tavsiye etmiştim kendisine. Bugün artık onun olgunlaştığını ve bir kitaba ismini verecek olgunluğa nispeten ulaşmış olduğunu gördüm ve böylece “SABAH SERÇELERİ” doğmuş oldu. Şiirlerini okuduğunuzda, edebin, sevginin, saygının, geçmişin güzelliklerinin, içinde bulunduğumuz zamanın birtakım olumsuzluklarının, şehir ve köy yaşamının, özlemlerin ne denli anlamlar içerdiğini hep birlikte hissetmiş olacağız.  ifadelerine yer verdi.

Açılış konuşmasının akabinde katılımcılara Sabah Serçeleri kitabını imzalayan şair Helim Demirörs ise konuşmasında; İki yıl önce, şiire olan sevgimden olsa gerek, elbette Allah’ın bana bir lütfu olarak da gördüğüm ve Konya’da “Şiir Akşamları” faaliyetlerini sürdüren, başkanlığını da Av. Fatma Şeref Polat Hanımefendi’nin yaptığı Selçukya Kültür Ve Sanat Derneği ile tanışma mutluluğuna eriştim. Selçukya bana şiir konusunda bir okul görevi sundu. Selçukya, şiir yolundaki en önemli yol göstericim oldu. Kitap çıkarma cesaretini bana Selçukya Okulu vermiştir. ifadelerine yer vererek katılımcılara teşekkür etti. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (