( (

HADO KKTC seferlerine Mersin'den devam ediyor

Gündem 16.08.2023 - 11:22, Güncelleme: 16.08.2023 - 14:13
 

HADO KKTC seferlerine Mersin'den devam ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri (HADO), Ağustos ayına özel ilk 200 bilete yüzde 50 indirim imkanı sağlıyor.
HATAY (İGFA) - Türkiye’de belediye eliyle ilk uluslararası deniz yolcu taşımacılığı yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri İşletmesi (HADO), Mersin şehir merkezindeki İnternational Port limanından  KKTC seferlerine devam ediyor.   Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin (HBB) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne başlattığı deniz otobüsü HADO, hatırlanacağı gibi limanı deprem nedeniyle zarar gördüğü için ara verdiği seferlerine 28 Temmuz tarihinde yeniden başlamıştı.   HADO seferleri, Mersin’den Girne’ye Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 13.00’te, Girne’den Mersin’e ise Salı, Perşembe ve Pazar günleri 11.00’de gerçekleştiriliyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri (HADO), Ağustos ayına özel ilk 200 bilete yüzde 50 indirim imkanı sağlıyor.

HATAY (İGFA) - Türkiye’de belediye eliyle ilk uluslararası deniz yolcu taşımacılığı yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri İşletmesi (HADO), Mersin şehir merkezindeki İnternational Port limanından  KKTC seferlerine devam ediyor.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin (HBB) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne başlattığı deniz otobüsü HADO, hatırlanacağı gibi limanı deprem nedeniyle zarar gördüğü için ara verdiği seferlerine 28 Temmuz tarihinde yeniden başlamıştı.

 

HADO seferleri, Mersin’den Girne’ye Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 13.00’te, Girne’den Mersin’e ise Salı, Perşembe ve Pazar günleri 11.00’de gerçekleştiriliyor.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (