( (

Gülben Ergen'den ‘Nanik’ Tanıtımı

Magazin (Özgür Aras) - Özgür Aras | 02.07.2024 - 10:05, Güncelleme: 02.07.2024 - 10:10
 

Gülben Ergen'den ‘Nanik’ Tanıtımı

.
Bugüne dek ‘Küt Küt’, ‘Kanıma Dokunuyor’, ‘Arka Sokaklar’, ‘Sandık Lekesi’, ‘İnsanlık Hali’, ‘Yasa’, ‘Yani’, ‘Mış Gibi’, ‘Yansın Bakalım’, ‘İnfilak’ ve ‘Bu Benim Hayatım’ gibi 11 hit şarkısını seslendirdiği Sezen Aksu şarkılarıyla büyük başarılara imza atan Gülben Ergen’in 12. Sezen şarkısının adı ‘Nanik’ Gülben Ergen yeni şarkısının adının ‘Nanik’ olduğunu ve Temmuz ayının 2’nci haftası müzik severlere buluşacağını duyurdu.
.

Bugüne dek ‘Küt Küt’, ‘Kanıma Dokunuyor’, ‘Arka Sokaklar’, ‘Sandık Lekesi’, ‘İnsanlık Hali’, ‘Yasa’, ‘Yani’, ‘Mış Gibi’, ‘Yansın Bakalım’, ‘İnfilak’ ve ‘Bu Benim Hayatım’ gibi 11 hit şarkısını seslendirdiği Sezen Aksu şarkılarıyla büyük başarılara imza atan Gülben Ergen’in 12. Sezen şarkısının adı ‘Nanik’
Gülben Ergen yeni şarkısının adının ‘Nanik’ olduğunu ve Temmuz ayının 2’nci haftası müzik severlere buluşacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (