( (

FIJET’ Yönetiminden Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a Ziyaret

Turizm (Haber Merkezi) - | 19.07.2024 - 14:50, Güncelleme: 19.07.2024 - 14:30
 

FIJET’ Yönetiminden Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a Ziyaret

Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (FIJET), Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.
Bakanlığın İstanbul çalışma ofisinde gerçekleşen ziyarete, FIJET Dünya Başkanı Tijani Haddad ile FIJET’i Türkiye’de temsil eden ATURJET Yönetim Kurulu Başkanı Delal Atamdede de katıldı.  İki başkan, FIJET’in dünya geneli ve Türkiye’deki faaliyetleriyle sürdürülebilir turizm için katkıları hakkında Bakan Ersoy’a bilgilendirmede bulundular. FIJET DÜNYA KONGRESİ Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşulan konulardan biri de FIJET Dünya Kongresi oldu. Daha önce Yunanistan’da yapılması planlanan kongrenin Türkiye’de düzenlenmesi önerisi, Bakan Ersoy tarafından olumlu bulunarak her türlü desteğin verilebileceği ifade edildi. AKDENİZ TURİZM VAKFI Toplantıya, merkezi Malta’da bulunan Akdeniz Turizm Vakfı’ndan Başkan Tony Zahra ve Genel Sekreter Andrew Agius Muscat ile Türkiye Senatörü Dr. Barbaros Kon da katılırken; Akdeniz Turizm Vakfı ile Türkiye arasında turizm imkanlarının daha da geliştirilmesi adına, uçak seferlerinin sıklaştırılması dahil neler yapılabileceği konuşuldu. MALTA’YA DAVET EDİLDİ Samimi bir atmosferde geçen toplantı sonunda Akdeniz Turizm Vakfı Yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u 25-27 Kasım 2024 tarihleri arasında Malta’da organize edilecek olan Akdeniz Turizm Forumu’na davet etti.
Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (FIJET), Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

Bakanlığın İstanbul çalışma ofisinde gerçekleşen ziyarete, FIJET Dünya Başkanı Tijani Haddad ile FIJET’i Türkiye’de temsil eden ATURJET Yönetim Kurulu Başkanı Delal Atamdede de katıldı. 

İki başkan, FIJET’in dünya geneli ve Türkiye’deki faaliyetleriyle sürdürülebilir turizm için katkıları hakkında Bakan Ersoy’a bilgilendirmede bulundular.

FIJET DÜNYA KONGRESİ

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşulan konulardan biri de FIJET Dünya Kongresi oldu. Daha önce Yunanistan’da yapılması planlanan kongrenin Türkiye’de düzenlenmesi önerisi, Bakan Ersoy tarafından olumlu bulunarak her türlü desteğin verilebileceği ifade edildi.

AKDENİZ TURİZM VAKFI

Toplantıya, merkezi Malta’da bulunan Akdeniz Turizm Vakfı’ndan Başkan Tony Zahra ve Genel Sekreter Andrew Agius Muscat ile Türkiye Senatörü Dr. Barbaros Kon da katılırken; Akdeniz Turizm Vakfı ile Türkiye arasında turizm imkanlarının daha da geliştirilmesi adına, uçak seferlerinin sıklaştırılması dahil neler yapılabileceği konuşuldu.

MALTA’YA DAVET EDİLDİ

Samimi bir atmosferde geçen toplantı sonunda Akdeniz Turizm Vakfı Yönetimi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u 25-27 Kasım 2024 tarihleri arasında Malta’da organize edilecek olan Akdeniz Turizm Forumu’na davet etti.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (