( (

Fenerbahçeli futbolcular cuma namazı kıldı

Spor 04.01.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Fenerbahçeli futbolcular cuma namazı kıldı

Konakladıkları otelin sahasında yaptıkları sabah antrenmanın ardından sarı - lacivertli futbolcular" Antalya'nın Belek bölgesindeki Dinler Bahçesi'ndeki camiide cuma namazlarını eda ettiler. Bu arada başka takım oyuncularının da bulunduğu namazın çıkışında Fenerbahçeli oyuncularla eskiden birlikte top koşturtukları futbolcular" birbirleriyle sohbet ettiler. Diğer yandan camii cemaati de futbolculara yakın ilgi gösterdi.Cihan .
Konakladıkları otelin sahasında yaptıkları sabah antrenmanın ardından sarı - lacivertli futbolcular" Antalya'nın Belek bölgesindeki Dinler Bahçesi'ndeki camiide cuma namazlarını eda ettiler.

Bu arada başka takım oyuncularının da bulunduğu namazın çıkışında Fenerbahçeli oyuncularla eskiden birlikte top koşturtukları futbolcular" birbirleriyle sohbet ettiler.

Diğer yandan camii cemaati de futbolculara yakın ilgi gösterdi.Cihan

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (