( (

Fas’ta başlayan klip Konya’da bitti

25.06.2024 - 14:49, Güncelleme: 25.06.2024 - 14:49
 

Fas’ta başlayan klip Konya’da bitti

İman Casablanca Kurban Bayramı'nda yeni yayınladığı ‘Müdür’ şarkısıyla müzik severlerle buluştu.İSTANBUL (İGFA) - Türkçe sözlü, etnik Arap ezgileri ile harmanlanan İman Casablanca'nın keyifli eseri Müdür, kısa sürede beğeni topladı. Şarkısına bir o kadar ilgi toplayan İman Casablanca şarkısını bir de kliple taçlandırdı. Ünlü yönetmenlerden Tamer Aydoğdu’nun çektiği klip şarkıyı tamamlayıcı nitelikte. İlk olarak Fas çöllerinde çekilmesi planlanıp organize edilen klip Usta yönetmenin fikir değiştirmesiyle Konya Meke gölü havzasında çekildi. Son yıllardaki kuraklık sonucu doğa harikası olan Meke gölü çöle dönmüş durumda. Usta yönetmen sanatsal kaygıların yanın sıra çekilen kliplerin bir anlamı olmasını hep savunduğunu bu nedenle de kuraklığa dikkat çekmek için klibi Konya da çekmeye karar verdiğini söyledi. İman Casablanca bu kararı çok anlamlı bulup Konya’da kamera karşısına geçti.

İman Casablanca Kurban Bayramı'nda yeni yayınladığı ‘Müdür’ şarkısıyla müzik severlerle buluştu.

İSTANBUL (İGFA) - Türkçe sözlü, etnik Arap ezgileri ile harmanlanan İman Casablanca'nın keyifli eseri Müdür, kısa sürede beğeni topladı.

Şarkısına bir o kadar ilgi toplayan İman Casablanca şarkısını bir de kliple taçlandırdı.

Ünlü yönetmenlerden Tamer Aydoğdu’nun çektiği klip şarkıyı tamamlayıcı nitelikte. İlk olarak Fas çöllerinde çekilmesi planlanıp organize edilen klip Usta yönetmenin fikir değiştirmesiyle Konya Meke gölü havzasında çekildi.

Son yıllardaki kuraklık sonucu doğa harikası olan Meke gölü çöle dönmüş durumda.

Usta yönetmen sanatsal kaygıların yanın sıra çekilen kliplerin bir anlamı olmasını hep savunduğunu bu nedenle de kuraklığa dikkat çekmek için klibi Konya da çekmeye karar verdiğini söyledi. İman Casablanca bu kararı çok anlamlı bulup Konya’da kamera karşısına geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (